Четвер, 02.05.2024, 05:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища у Фошківському НВК було проведено протягом квітня місяця 2019 року «Місячник озеленення та благоустрою території».

В рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та традиційних «суботників», учні та працівники Фошківського НВК проводили дні благоустрою на території навчального закладу та прилеглих територій. В рамках акції проводилися заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою території НВК та території села Фошки.

Учні під керівництвом вчителів, працівники НВК продемонструвавши ентузіазм у роботі, небайдужість до свого навчального закладу, з відповідальністю віднеслися до поставлених перед ними завдань. Учні, вчителі, вихователі та працівники школи облаштовували територію, впорядковували квітники, висадили 15 дерев, 2 кущі; обкопали та побілили дерева та кущі на території школи..

«Ми повинні утримувати територію біля школи в належному стані, озеленяти і доглядати її».

Переглядів: 320 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

1 березня 2019 року у Всесвітній день котиків Благодійним фондом «Happy paw» за підтримки МОН було організовано Всеукраїнське заняття доброти серед закладів дошкільної освіти. Темою уроку стало «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» на основі методичних матеріалів, розроблених фондом.

До участі у заході долучились вихованці дошкільної групи Фошківського НВК. 

Переглядів: 335 | Додав: foshkynwk | Дата: 14.04.2019 | Коментарі (0)

  Сучасний світ занадто жорстокий, тому так важливо змалечку виховувати у дітей доброту, уважне, дбайливе ставлення та відповідальність до домашніх тварин. Співчуття дитини до свого вихованця – дуже важлива якість. Ставлячись до тварин з любов’ю, дитина вчиться поважати тих, хто слабший і це допомагає малюкові стати гуманною людиною, яких потребує сьогодення та суспільство.

З метою формування у дітей гуманного ставлення до тварин вихователем дошкільної групи Боцвин К.М . було проведено заняття доброти для дітей старшого дошкільного віку «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

Дошкільнята дізнались багато цікавого: історію одомашнення тварин, значення у житті людини та їх взаємовідносини, про волонтерство, про притулки, про доброту і милосердя, про цінність життя іншого.

 

         

Переглядів: 473 | Додав: foshkynwk | Дата: 07.04.2019 | Коментарі (0)

Уклін тобі, Тарасе!

Перші весняні дні для шанувальників літературної спадщини Великого Кобзаря – це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому.

Щороку на початку березня у Фошківському НВК І ступеня відбувається низка заходів, яку традиційно називають Шевченківським тижнем.

04.03 розпочався тиждень лінійкою «Уклін тобі, Тарасе!», яку організувала і підготувала з учнями вчитель Реуцька М.Д. Цього ж дня були проведені інформаційні хвилини «Незабутній Шевченко», приурочені 205-річчю від дня його народження. На урочистій лінійці «Уклін тобі, Тарасе», було оголошено про відкриття Шевченківського тижня та ознайомлено з планом заходів.

У вівторок , 5 березня були проведені виховні години «Шевченко не поет, а голос душі українського народу». Учні 1-4 класів мали змогу продемонструвати свою кмітливість у виявленні нових фактів з біографії Шевченка як письменника, поета, художника, громадянського діяча.

Мета цього заходу: повторити й узагальнити матеріал про творчість Т. Шевченка, розвивати логічне мислення, навички виразного читання напам’ять, акторські та ораторські здібності; виховувати естетичний смак, свідому громадянську позицію, кращі людські якості. ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.03.2019 | Коментарі (0)

     

З 18.02. по 22.02. 2019 року у ФошківськомуНВК І ступеня було проведено тиждень «Від мудрого наставника до молодого вчителя». Перші кроки вчителів на шляху педагогічної творчості в навчальному закладі завжди супроводжуються як зацікавленістю учнів, колег до особистості молодого фахівця, його стилю проводити різні навчальні та виховні заходи, так і необхідністю оволодіння багатим за обсягом інформаційним матеріалом із різних питань навчання та виховання підростаючого покоління. Перші три роки роботи – це час адаптації випускника ВНЗ до умов праці в навчальному закладі.

18 .02.2019 відбулося відкриття тижня « Від мудрого наставника до молодого вчителя». Керівник тижня Реуцька М.Д. ознайомила присутніх із програмою тижня та запросила педагогів навчального закладу відвідати у неї уроки.

19 .02. 2019 молоді вчителі відвідали урок літературного читання на тему « Видатні українські письменники». Був проведений теоретичний семінар «Сучасні підходи до структури уроків»

20.02.2019 був проведений інструктаж з молодими вчителями «Ведення шкільної документації вчителями,оцінювання навчальних досягнень учнів»

21.02.2019 вчителі представили свої доробки. Особливо слід відзначити творчі доробки учителів Ковбіш Д.Ю.,

Глевчук С.П.,Ігнатюк М.А.

22.02.2019 завершився Тиждень « Молодого вчителя». Цього дня було проведено тренінгові заняття « Конфлікти з учнями,їх причини»,

« Шляхи і способи виходу з конфліктних ситуацій»

Педагогічний колектив і адміністрація НВК докладають максимум зусиль щодо виховання молодого вчителя як досвідченого педагога, як ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: foshkynwk | Дата: 05.03.2019 | Коментарі (0)

Н          

      Наша рідна українська мова – одна з найбагатших і наелодійніших мов

світу. Її порівнюють з калиною, бо вона така ж красива, як народний,

улюблений символ українців, її порівнюють зі співом солов'я, бо лине вона,

як ніжна пісня співучого соловейка.

Традиційно з нагоди Міжнародного дня рідної мови 21 лютого у Фошківському НВК I ступеня проведена низка заходів, щоб ще раз долучитися вустами і серцем

до материнської мови, найкращої, найсвятішої, найріднішої.

Найграндіознішим, що ще більше об’єднало нашу велику шкільну родину,

... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: foshkynwk | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

На виконання річного плану НВК з  18 лютого по 22 лютого в Фошківському НВК І ступеня проводився тиждень «Герої сьогодення» .  Однією з найважливіших цілей проведення тижня є громадянсько-патріотичне виховання.

Вчитель Глевчук С.П. продумала змістовний план проведення тижня, який був насичений різними формами роботи.У тижні «Герої сьогодення» взяли участь вчителі, вихователі, всі учні, а також долучилися дошкільнята.

18 лютого в понеділок учні Фошківського НВКI ступеня переглядали презентацію «Герої сьогодення». У презентації вкладена інформація про бійців АТО, Небесну Сотню.

19 лютого проводився конкурс малюнків «Небесна сотня – Герої сьогодення». Всі учні прийняли активну участь конкурсі.  Переможцями конкурсу малюнків стали:

2 клас 4 клас

  • місце Олійник С. місце Фошка Д.
  • місце Вуца А. місце Сорочан Б.
  • ... Читати далі »
Переглядів: 436 | Додав: foshkynwk | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)

01.02.2019 р у Фошківському НВК І ступеня було проведено батьківські збори. На даний захід було запрошено начальника відділу освіти, молоді та спорту Горбан С.В. та методиста відділу освіти, молоді та спорту Ткач О.Г., працівників закладу та батьків.

Захід пройшов у формі – інформаційного повідомлення.
Присутні переглянули презентацію і відео
на тему : "Профілактика булінгу».

 

В теплій, довірливій атмосфері директор Петрик Н.П. ознайомила батьків з формами булінгу, його наслідками, надала рекомендації як його запобігти. Усі присутні отримали практичні поради щодо профілактики булінгу.

Під час батьківських зборів медична сестра Лаюк І.П. познайомила батьків з симптомами захворювання на кір, ГРВІ, методами лікування та можливі ускладнення після захворювань. Вони мали можливість отримати відповіді на всі питання, які їх цікавили. Медична сестра наголосила на необхідності робити щеплення відповідно до календаря щеплень для запобігання захворюваності дітей на дитячі інфекційні захворюваності.

 

З метою активізації участі батьківської громадськості в питаннях організації харчування учнів у початкових класах було розглянуто < ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: foshkynwk | Дата: 02.02.2019 | Коментарі (0)

З 21 січня по 25 січня 2019 р в Фошківському НВК І ступеня проводився " Тиждень Математики" в початковій школі. Однією з найважливіших цілей проведення тижня - посилення інтересу учнів до предмету, розвиток творчих і математичних здібностей школярів, можливість для кожного учня знайти застосування своїм знанням та можливостям.У тижні математики брали участь всі учні початкових класів.

21 січня в понеділок на лінійці був оголошений план проведення тижня. В цей день розпочалася робота з проведення вікторини « Математика – гімнастика розуму», що містили різну математичну інформацію. Діти із задоволення відповідали на запитання.Також цього дня із захопленням учні 1-2класів вчилися грати в гру «Хрестики-нулики». В 3-4 класах пройшли змагання з гри.

22 січня учні грали в гру « Трикутники» , потрібно було з’єднали точки лініями,щоб утворилося якомога більше трикутників.Хто більше побудує трикутників той переміг.

          Особлива увага була приділена зошитам з математики. У конкурсі «Найкращий зошит» став зошит

1 клас – Глевчук Маргарита, Тритяк Валерія

2 клас –Яновський Кіріл, Лаюк Параска

... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.02.2019 | Коментарі (0)

 

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб наступний рік приніс нам стільки радості, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам усмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов'язково збудеться, все, що хотіли почати, – почнеться, а що хотіли закінчити – закінчиться. Нехай у наступному році ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до людей, які нас оточують, а світ відкриє нам нові двері!

  Директор НВК     Петрик Н.П.

Переглядів: 955 | Додав: foshkynwk | Дата: 02.01.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 20 21 »