П`ятниця, 19.04.2024, 14:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


На виконання наказу Фошківського НВК І ст. від 02.09.2019 року №46-О «Про проведення предметних тижнів та декад у 2019/2020 н.р.» у школі з 16 вересня по 20 вересня 2019 року було проведено заплановані заходи до Всеукраїнського тижня протидії булінгу. Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою на тему: «Правила поведінки учнів у школі». Вчителями початкових класів було проведено турнір ввічливих слів «Дякую, Будь-ласка». А також проведено флешмоб «Стоп, булінг».
Переглядів: 236 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.10.2019 | Коментарі (0)

                                

 Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Фошківському НВК І ступеня стало проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 9 по 16 вересня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій діти виконали Державний Гімн України, ознайомилися із планом проведення Тижня спорту і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. Після відкриття тижня учнів чекала « Весела та рухлива зарядка».

Класними керівниками були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» - для учнів 1-2 класів, «Здоровий спосіб життя» - для учнів 3-4 класів. Також у 3 класі учнів було ознайомлено із видами спорту та розгадано кросворд.

Для школярів 1-4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вчителів. Між учнями школи було змагання «Скакалочка», «Паравозик», « ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: foshkynwk | Дата: 26.09.2019 | Коментарі (0)

  

Новий 2019-2020 навчальний рік у Фошківському НВК розпочався проведенням місячника безпеки дорожнього руху « Увага! Діти на дорозі!» під керівництвом вчителя 4 класу Глевчук С.П. У рамках місячника вчителі організували і провели ряд заходів , спрямованих на вивчення правил дорожнього руху під час дороги з дому і навпаки.

Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, класні керівники проводили протягом місяця інструктажі « Безпека на дорозі», «Від чого залежить безпека руху велосипедиста», «Знай та вивчай правила дорожнього руху». Було написано диктанти на тему « Увага! Діти на дорозі!» . Протягом вересня серед учнів 2-4 класів відбувся конкурс малюнків « На дорозі – небезпечно,то ж обачним бути доречно». Багато учнів виявили бажання розкрити свої творчі здібності у мистецтві. Приємно відзначити,що найактивнішими були учні 4-го класу. Малюючи тротуари,дорожні знаки ,пішоходів на проїжджій частині діти висвітлювали свої ідеї, оригінальність,фантазію. Вчителі оцінили художню майстерність,утілення оригінальної ідеї та визначили декілька найкращих робіт. 1-е місце зайняла учениця 4 класу - Бока Юлія, 2-е місце – учень 2 класу Глевчук Серафим, 3-є місце – учениця 4 класу Маковійчук Ангеліна.

Дуже цікаво пройшли «п’ятихвилинки» у 1-4 класах, де Глевчук С.П. малюнками,в доступній формі, розповіла дітям , як треба переходити вулицю, і в яких місцях.

Учні 1 класу переглядали мультфільм «Уроки тітоньки Сови. Правила дорожнього руху». Учні 2-го класу переглядали й обговорювали мультфільм « Пригоди Марка. Правила дорожнього руху». Перегляд мультфільмів викликав цікавість у дітей, вони більше дізнались про те, ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: foshkynwk | Дата: 20.09.2019 | Коментарі (0)

1 вересня 2019 року- День Знань, свято яке зібрало нашу чудову шкільну родину.Цікаво і урочисто відбулося святкування Дня знань на шкільному подвір*ї. У цей день наша школа відчинила двері для усіх дітей та їхніх батьків.Свято розпочалося Державним Гімном України. Святкову атмосферу подарували усім маленькі першокласники. Учні радували присутніх чудовими віршами та піснями про школу.

Директор школи Петрик Наталія привітала всіх присутніх з початком нового навчального року та побажала учням  високих досягнень у навчанні, незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

Переглядів: 267 | Додав: foshkynwk | Дата: 20.09.2019 | Коментарі (0)

       7 червня 2019 року відбулися загальні збори колективу, де були присутні члени батьківського комітету, педагогічного колективу, громадськості, методист відділу освіти, молоді та спорту Ткач О.Г., які заслухали звіт директора НВК Петрик Н.П. за 2018/ 2019 навчальний рік.

          

Переглядів: 319 | Додав: foshkynwk | Дата: 10.06.2019 | Коментарі (0)

З 13 по 17 травня 2019 р у нашій школі проходив Тиждень духовності, під керівництвом вчителя 3 класу Глевчук Світлани Петрівни. Даний тиждень був насичений цікавими та змістовними заходами, що мали на меті сприяти духовному зростанню наших учнів, прищеплювати їм щиру любов до Христової науки. Класні керівники 1 - 4 класів провели години спілкування на духовну тематику : «Допомога і підтримка», « Добро та милосердя»

 

13 травня в понеділок на лінійці був оголошений план проведення тижня. Після проведення лінійки учні мали змогу передивитись мультфільм « Пригоди пророка Йони». Після перегляду учні бесідували, коментували мультфільм. Мали змогу висловити свої думки.

14 травня у вівторок вчителі з учнями читали та обговорювали Біблію для дітей. Кожен учень мав змогу висловити свою думку, також ставили запитання про Бога. Після обговорення Біблії учні 2 класу передивились мультфільм «Йосип Сліпий».

 

15 травня, вранці відбулась спільна молитва учнів за героїв Небесної сотні та полеглих воїнів, які віддали життя за нашу Батьківщину. Після молитви діти переглядали відео під назвою « Молитва за Україну».

16 травня відбулась виставка релігійних книг. Діти мали змогу перечитати, передивитись цікаві книжки. Пізніше була представлена презентація на тему « Релігії світу». Тут кожна дитина мала змогу висловити свої думки про релігію. Діти розповідали,чи вірять у Бога.

Переглядів: 322 | Додав: foshkynwk | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

16 травня у нашій школі, як і у всій Україні, відзначали День вишиванки. І цього року учні, вчителі та батьки школи долучилися до акції “Одягни вишиванку”.

На завершення свята учні, працівники провели імпровізований флешмоб, вийшовши у подвір’я школи, вони створили справжнє “вишиванкове сонце.

... Читати далі »

Переглядів: 305 | Додав: foshkynwk | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

Родина у світі єдина

    День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

   Сім’я, родина… Яке це щастя, коли дитина росте в атмосфері любові, ласки, доброти, турботи, уваги… Тоді всі щасливі, бо там не буває проблем, а коли вони виникають, то в дружній сім’ї легко долаються. Бо всі там на своєму місці: тато, мама, бабуся з дідусем і діти.

  11 травня 2019 року в Фошківському НВК І ступеня відбулося традиційне родинне свято « Батькам до землі вклонюся», на якому діти привітали всіх мам ,татів , дідусів і бабусь , поезією та музичними виступами, також діти вручили дипломи та квіти своїм матусям.

  Від усієї душі вітаємо дорогих мам із їх святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

Вихованці дошкільної групи

... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.05.2019 | Коментарі (0)

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

У Фошківському НВК І ступеня з 22 по 26 квітня 2019 року був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!».

Метою проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було поліпшення якості освітнього процесу з питань особистої безпеки та захисту життя дітей; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей ; вироблення у дітей умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час НС.

Головними завданнями Тижня: навчити дітей орієнтуватися у правилах дорожнього руху, керуватися ними, розуміти, до яких трагічних наслідків може призвести їх порушення; відпрацьовувати правила поведінки у надзвичайних дорожньо-транспортних ситуаціях;

Під час підготовки до ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: foshkynwk | Дата: 07.05.2019 | Коментарі (0)

З 1 по 30 квітня 2019 року учні та працівники Фошківського НВК І ступеня взяли активну участь у Всеукраїнській акції благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи». Головною метою є збip коштів на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень області. Дякуємо всім учасникам, за Вашу підтримку й допомогу у проведенні цього суспільно — важливого благодійного проекту.

Переглядів: 302 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 20 21 »