П`ятниця, 19.04.2024, 20:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


23 грудня в нашій школі відбулося свято НОВОГО РОКУ!

Учні усіх класів підготували новорічні виступи

Ми вітаємо вас з прийдешніми святами! Хочемо побажати викинути все старе і не потрібне перед зустріччю Нового Року! 
Давайте забудемо всі образи і смуток, брехню і ненависть, заздрість і все, за що так соромно …
Але найкраще, що можна згадати і уявити будемо дарувати один одному з усмішками не тільки в новорічну ніч, а весь рік!

З наступаючим Новим роком!!!

Переглядів: 69 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 12.02.2023 | Коментарі (0)

З Днем Святого Миколая! ✨❄️⛺️
Нехай на всій землі буде мир і спокій , нехай життя з кожним днем ​​наповнюється щастям, любов’ю і радістю. Бажаємо, щоб у вашому серці було стільки доброти, скільки її було в серці Святого Миколая, бажаємо, щоб в вашій душі було стільки світлих надій, скільки зірочок на святковому нічному небі...
Хай буде безліч навкруги чудес,
Хай буде мир у всьому світі,
Хай буде радість до небес,
Щоб навкруги всміхались діти!

Переглядів: 62 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 12.02.2023 | Коментарі (0)

07 грудня 2022 року, вже традиційно, відзначається Всесвітній день української хустки. Вперше його провели у 2019 році. Ця подія покликана об'єднати жінок різного фаху, віку та національності зі спільною метою зберігати та відновлювати українські традиції.

Флешмоб має назву: "Зроби фото з хусткою", під час якого кожна жінка прикрасить себе автентичним аксесуаром та продемонструє багатовікову красу української жінки.

Відтак усіх українок закликають робити світлини з хусткою та публікувати у соцмережах .

З давніх-давен хустка для українців була символом жіночності, вірності й кохання, а також оберегом. Дівчата та жінки носили її протягом усього року. При цьому хустина була обов'язковим головним убором заміжньої жінки.

Також хустка була маркером соціального стану жінки: молодиці носили білі або яскраві хустки, старші жінки – темні, вдови – чорні. Водночас хустина свідчила й про рівень достатку родини, адже заможні жінки носили хустки із дорогих тканин, бідні – із дешевших.

Хустину використовували й у різних обрядах, зокрема весільних. Найпопулярніший – покриття голови нареченої хусткою. Це символізувало вихід із дівоцтва та початок заміжнього життя. Ця традиція збереглася в Україні і нині.

Переглядів: 53 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 12.02.2023 | Коментарі (0)

Щороку, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройний сил.
Цьогорічний День Збройних сил Україна зустрічає в особливих умовах, коли тисячі офіцерів і солдатів, ризикуючи своїм життям, героїчно захищають нашу Батьківщину, національну безпеку і наші життя.
Ми вдячні вам, наші захисники, за збережені життя, за змогу працювати на користь та благо нашої держави. У цей день ми також схиляємо голови перед пам‘яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми переконані, що перемога обов‘язково буде за нами. Україна переможе в усіх протистояннях, бо має силу нескорених. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешнім поколінням. 
Бажаємо вам міцного здоров‘я, невичерпної енергії, незламної віри та перемоги!
Слава Україні!
Слава Збройним силам України! Героям слава!

Переглядів: 60 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 12.02.2023 | Коментарі (0)

 З 07 по 17 листопада  2022 року в Фошківській початковій школі був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності.

Метою проведення Тижня безпеки життєдіяльності була цілеспрямована робота щодо виховання відповідального ставлення до безпеки людини, формування основ здорового способу життя; усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях у побуті, під час навчальної діяльності; підвищення рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу.

Протягом Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в школі та садочку проведені різні заходи та форми роботи з дітьми.< ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 22.11.2022 | Коментарі (0)

З 02-09.11 в Фошківській початковій школі було проведено тиждень української мови – це завжди святковий настрій, очікування чогось незвичайного, цікавого, радість відчуття свята для всієї шкільної родини.

Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови, вшанувати память про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні у нас є. ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 22.11.2022 | Коментарі (0)

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. 6 жовтня в нашій школі відбулося Свято Осені. 
            Вчителі та вихователі зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит. Під слова пісень та віршів, під відповідний музичний супровід діти поринули у чарівну осінню атмосферу. 
            Хлопчики та дівчатка, завзято танцювали,  співали пісні, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Переглядів: 80 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 07.10.2022 | Коментарі (0)

30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. 
Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного.Сьогодні для учнів Фошківської початкової школи була проведена екскурсія до сільської бібліотеки, під час якої читачі ознайомились із правилами користування бібліотекою та ознайомились з представленими книжковими виставками.
  Тож в день нашого свята бажаємо шановні бібліотекарі вам: міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, дружнього взаєморозуміння та повні зали ввічливих читачів.

Переглядів: 86 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 02.10.2022 | Коментарі (0)

Щорічно 27 вересня  відзначається Всесвітній день туризму. Свято започаткували з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску
Туризм - це активний відпочинок і цікаві змагання, уміння жити в природніх умовах, правильно використовувати  фізичні можливості, розраховувати свої сили. Туризм по суті багатогранний. Він поєднує і велосипедні, і водні походи, та найпоширеніший - пішохідний туризм. Тут необхідно володіти багатьма навичками та вміннями: як правильно скласти туристичний рюкзак, де і  як поставити туристичний намет, як розкласти багаття та зварити смачну кашу.
Наші учні долучилися до всіх туристів світу та відзначили цей день цікавою екскурсією околицями села Фошки

Переглядів: 87 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 02.10.2022 | Коментарі (0)

Дружба — це велика цінність


Виключити з життя дружбу все одно, що позбавити світ сонячного світла.
Дружба – це одне з найважливіших почуттів людини. Значимість дружби дуже цінна і висока. Адже серед багатьох людей дуже складно знайти людину, яка розділить ваш світогляд, зрозуміє вас у важку хвилину і розділить з вами переживання, горе, радість і щастя, буде зберігати всі ваші секрети і залишиться вірним.


З 19 по 23 вересня 2022 року в Фошківській початковій школі було проведено Тиждень Дружби під девізом: « Дружба – це велика сила, З друзями єднайся ти. Разом зробиш більше діла, Швидше дійдеш до мети! » . Метою тижня було розширити і поглибити поняття «дружба»; виховувати в учнів звичку уважно ставитися до товаришів; сприяти створенню дружнього дитячого колективу, виховувати чемне ставлення учнів одне до одного.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою : «Безцінне слово – мир, страшне слово – війна».  Протягом тижня по класах класними керівниками була проведена година спілкування на тему: « Вчимося жити в мирі та злагоді»,під час якої класні керівники пояснили учням яку ціну має мир на сьогоднішній день і як важливо його зберегти. Була організована виставка у шкільній бібліотеці « Ми - єдині, ми – за мир». Також проведений конкурс малюнків у 2-4 класах.


21 вересня  був проведений флешмоб «Ми за мирне небо України» . Після флешмобу діти виготовляли голуба миру. План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний. Упродовж тижня всі учні школи приймали активну участь в заходах, які змінювали один одного .


Хай літають завжди журавлі,
Колоски видзвонюють налиті,
Ми за те, щоб мир був на землі
Для усіх дітей на цілім світі.

Переглядів: 168 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 23.09.2022 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 20 21 »