Четвер, 25.04.2024, 20:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


 

В рамках місячника МАТЕМАТИКИ у Фошківському НВК протягом листопада місяця вчителями початкових класів проводилися різні заходи математичного напрямку.

В рамках підготовки до педради,  працюючи над проблемою НВК «Наступність дошкільної, початкової та середньої освіти в умовах НУШ», роботи наставництва молодих спеціалістів, педагоги ділилися на засадах педагогіки партнерства особистим досвідом використання нових форм і методів роботи на уроках математики в початкових класах  та занаттях з математики в дошкільній групі в контексті концепції НУШ.

Вчитель 2 класу Реуцька М.Д підготувала та провела відкритий урок –гру з математики на тему: «Периметр багатокутника. Робота з геометричним матеріалом.Обчислення значення виразів .Розвязування задач» 5 листопада 2020 р

Поділилася своїм досвідом і вчитель 3 класу Глевчук Г.В. на відкритому уроці  -подорож з математики на тему «Складання таблиці множення на 9, таблиці ділення на 9. Робота з таблицею», який був проведений 10 листопада 2020 р.

         Вчителі провели дуже цікаві уроки, які були оснащені дидактичним обладнанням та матеріалами , засобами наочності, згідно ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.11.2020 | Коментарі (0)

Метою навчальної програми «Я досліджую світ» є особистісний розвиток молодших школярів на основі формування цілісного образу світу в процесі засвоєння різних видів соціального досвіду, який охоплює систему інтегрованих знань про природу і суспільство, ціннісні орієнтації в різних сферах життєдіяльності та соціальної практики, способи дослідницької поведінки, які характеризують здатність учнів розв'язувати практичні задачі.

Досягнення поставленої мети передбачає розв’язання таких завдань:

  • формування дослідницьких умінь, опанування доступних способів пізнання себе, предметів і явищ природи і суспільного життя (спостереження, обстеження, дослід, практична робота, вимірювання, систематизація, класифікація, встановлення логічної та часової послідовності подій, критична оцінка побаченого (почутого), встановлення зв'язків і залежностей в природі і суспільстві, між станом довкілля і діяльністю людини, впливу поведінки на здоров'я та безпеку, залежності результату від докладених зусиль,аналіз наслідків ризикованої поведінки);
  • виховання активної позиції щодо громадянської і соціально-культурної належності себе і своєї родини до України, інтересу до пізнання історії та природи свого краю і країни; пошани до символів держави, ініціативної поведінки у громадських акціях, у відзначенні пам'ятних дат і подій;
  • розвиток толерантності у соціальній комунікації, ціннісного ставлення до природи та її пізнання,до приватного життя інших людей, усвідомлення правової відповідальності у ситуаціях застосування норм і правил життя в суспільстві, ін ... Читати далі »
Переглядів: 183 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.11.2020 | Коментарі (0)

 До Дня захисникаУкраїни та до Дня українського  козацтва  у Фошківському НВК  з учними1-4 класу були проведені патріотичні  заходи ,  метою  якого євшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу.

З учнями 1 класу була проведена бесіда присвячена Дню захисника Україниметою якого було виховувати в учнів  почуття національної свідомості, поваги до героїчного минулого та традицій українського народу, любові до рідної землі та гордості за славне минуле.

З  учнями 2 класу  була проведена  виховна година  «Слава незламним захисникам» метою якої є сформувати в учнів розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни.

З учнями 3 класу патріотична виховна година до Дня захисника України «Захистити Україну – зберегти свій народ» метою якої є  виховати глибоку повагу до воїнів, які віддали своє життя в ім’я майбутнього людства, розвивати почуття гордості за минуле нашої Батьківщини, прищеплювати  любов до неньки – України.

З учнями 4 класу був проведений  урок «Слава героям України!», метою яког ... Читати далі »

Переглядів: 165 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.11.2020 | Коментарі (0)