П`ятниця, 29.03.2024, 01:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


10:26
Свято захисника України

 До Дня захисникаУкраїни та до Дня українського  козацтва  у Фошківському НВК  з учними1-4 класу були проведені патріотичні  заходи ,  метою  якого євшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу.

З учнями 1 класу була проведена бесіда присвячена Дню захисника Україниметою якого було виховувати в учнів  почуття національної свідомості, поваги до героїчного минулого та традицій українського народу, любові до рідної землі та гордості за славне минуле.

З  учнями 2 класу  була проведена  виховна година  «Слава незламним захисникам» метою якої є сформувати в учнів розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни.

З учнями 3 класу патріотична виховна година до Дня захисника України «Захистити Україну – зберегти свій народ» метою якої є  виховати глибоку повагу до воїнів, які віддали своє життя в ім’я майбутнього людства, розвивати почуття гордості за минуле нашої Батьківщини, прищеплювати  любов до неньки – України.

З учнями 4 класу був проведений  урок «Слава героям України!», метою якого стало формування в учнів розуміння понять: «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизн.

Для учнів1- 4 класів були проведені «Козацькі забави» Учасники брали активну участь в різних конкурсах, демонстрували свою кмітливість та вміння в естафетах, серед яких були такі, як «Я- козак» та «Майбутній солдат»  та «Допоможи побратиму».  З учнями  2-4 класів були проведені спортивні змагання 

13 жовтня класні керівники 1-4 класів провели години спілкування на тему «Нащадки козацької слави», під час яких познайомили учнів з історією свята Дня захисника України та пригадали традиції славного українського козацтва. Учні2-4 класів переглянули  художній фільм «Богдан- Зіновій Хмельницький» (2006 року, режисер М. Мащенко). Після перегляду фільму відбулося активне обговорення, під час якого байдужих не виявилося, адже мужність, звитяга, розум та козацька слава наших прадідів червоними нитками прописана на сторінках літопису української історії.

          14 жовтня має бути святим днем не лише для православних християн, але й для всіх свідомих громадян: ми не повинні бути байдужими до минулого рідного краю. У цей складний для України час потрібно знаходити те, що єднає нас – різних, протее рівних громадян вільної держави. Радісно, що українська молодь береже історичну пам'ять нашого народу і популяризує його традиції.    

 

Переглядів: 163 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]