П`ятниця, 29.03.2024, 13:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


 12 квітня 2018 р було проведено районне методичне об’єднання

вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти

з проблеми «Формування системи екологічних знань та уявлень про природу дітьми раннього віку» на базі Фошківського НВК.

Немає нічого більш винахідливого, ніж природа

Марк Цицерон

Візитну картку Фошківського НВК презентувала директор НВК Петрик Н.П., під час якої ознайомила присутніх з структрурою, історією закладу, напрямками роботи.

Формування екологічної культури взаємодії дітей із природою найближчого оточення було представлено у вигляді занять "Спостереження за берізкою" та  "Догляд за кімнатними рослинами", які були проведені вихователем Маковійчук Л.Ю.

Ткач О.Г. - методист РМК відділу освіти молоді та спорту провела методичний дартс "Спостереження, прогулянки, екскурсії в природу"

Хрищук М.М., - керівник методоб’єднання провела екологічний тренінг «Від екології природи до екології душі»

Петрик Н,П. презентувала освітній екологічний проект "Казковий город на підвіконні"

Виховалелі ЗДО презентували своі напрацювання:"Куточки природи - маленькі оазисами в групах».

... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: foshkynwk | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

Проведення тижня

Тараса Григоровича Шевченка

 

Девіз тижня:

«І мене в сімї великій, в сімї вольній, новій, не забудьте помянути, незлим, тихим словом».

З 05.03.по 13.03.2018 р. у Фошківському НВК І ступеня проводився Шевченківський тиждень під керівництвом вчителя 1 класу Труфин А.П.

 Розпочався тиждень традиційно – урочистою лінійкою «Тобі, Тарасе, шану складаємо!», учням було оголошено про відкриття Шевченківського тижня та ознайомлено з планом заходів. Представлено було виставку книг Кобзаря: «Малий Кобзар», «Кобзар», плакат «Україна – понад усе!» та портрет Тараса Григоровича Шевченка, що покритий вишитим рушником. Все це було приурочене 203-ій річниці від дня його народження.

... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: foshkynwk | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)

Директор  НВК                Петрик Н.П.

Голова п/к                       Маковійчук Л.Ю.

Переглядів: 397 | Додав: foshkynwk | Дата: 07.03.2018 | Коментарі (0)

 21 лютого 2018 року в НВК відзначали Міжнародний день рідної мови. Головною метою є зміцнення державотворчої функції української мови, взаємозбагачення національних культур, відродження українських традицій та звичаїв. Вчителем Маковійчук У.В було проведено тематичну лінійку «Рідна мова - безцінна і невичерпна духовна скарбниця народу». Вчителями початкових класів проведено «Диктант єдності» українською мовою. Проведено відкрите заняття «Україна – моя Батьківщина» в дошкільній групі.

 

 

Переглядів: 466 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)

На виконання річного плану роботи у закладі було проведено декаду математики з 06.02 -16.02.2018 р.

Девіз декади:

«Кожен день у нас цікавий,

веселий,плідний і яскравий»

Відкриття декади відбулося у вівторок тематичною лінійкою, де учні отримали завдання на кожен день. Цього дня було проведено по класах математичні ігри. Саме гра підвищує працездатність,сприяє фізичному розвитку дітей, формує в них конкретні уявлення про явища навколишнього , полегшує оволодіння абстрактними поняттями. Під час проведення ігор класоводи враховували вимоги навчальної програми на кожному етапі засвоєння. Були проведені такі ігри: «Естафета», «Футбол», «Забий гол», «Хто швидше», «Плутанка», «Усний рахунок» Найкращі знання показали такі учні: Лаюк Христина, Вуца Раїса, Сорочан Богдан, Фошка Денис, Маковійчук Ангеліна, Бока Юлія, Костиль Марина, Плегуца Богдана, Євдощек Сергій. У середу відбувся математичний конкурс. Діти відправились у плавання по морю Чисел у Країну Математику на парусних кораблях. Вони виконували усні вправи, відгадували загадки,кросворди,розв’язували задачі на кмітливість.

08.02 проводився «Клубочок математичних заморочок». Учні закріплювали одержані знання з математики, розвивали мислення, пам’ять, вміння спілкуватись.

... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)

У Фошківському НВК завершився І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». В конкурсі прийняли активну участь молодші школярі. Найкращі роботи були відправлені в сектор управління у сфері освіти для участі в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

Переглядів: 398 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)

 

У Фошківському НВК   проведиться І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»

Мета конкурсу – формування превентивної культури охорони праці у дітей та учнівської молоді.

До конкурсу запрошуються учні початкових класів

 

Переглядів: 502 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

Правила безпечної поведінки під час снігових заметів (хуртовин)

ВАРТО ЗНАТИ! / КОРИСНІ ПОРАДИ

 

Зимові прояви стихійних сил природи нерідко виявляються у снігових заметах, що утворюються унаслідок снігопадів і хуртовин тривалістю від 16 до 24 годин, тому важливо знати про правила безпечної поведінки під час снігових заметів в зимовий період.

 

При оголошенні штормового попередження необхідно обмежити пересування, особливо транспортними засобами, створити удома необхідний запас продуктів (води, палива), виконати герметизацію житлових приміщень, що допоможе зберегти тепло і зменшить витрати палива.

 

 

Особливу небезпеку снігові замети створюють для людей, які перебувають у дорозі, адже заметені снігом дороги та втрата видимості можуть спричинити повну дезорієнтацію на місцевості.


Під час руху автівкою не варто намагатися подолати снігові замети, необхідно зупинитися, повністю закрити вікна машини та утеплити двигун зі сторони радіатора. Якщо є можливість, автомобіль необхідно поставити так, щоб двигун опинився з навітряного боку. Періодично варто виходити із автомобіля та розгрібати сніг, аби не опинитися повністю під снігом. Адже не занесений снігом автомобіль – необхідний орієнтир для пошукової групи. Двигун автомобіля необхідно періодично прогрівати, щоб він не замерз. При прогріванні автомобіля важливо не допускати потрапляння в кабіну (кузов, салон) вихлопних газів; з цією метою треба слідкувати, щоб вихлопна труба не завалювалася снігом.


Якщо у дорозі разом опинилося декілька чоловік (на декількох автомобілях), доцільно зібратися разом і використати один автомобіль як укриття.


Ні в якому разі не можна залишати укриття (автомобіль), адже у сильний снігопад (хуртовину) орієнтири, які здавалися надійними з першого погляду, через декілька десятків метрів можуть бути загублені.


Якщо штормове попередження оголосили у сільській місцевості, необхідно терміново заготувати у необхідній кількості корм і воду для тварин.


Під час ожеледі пішоходам слід пересуватися тротуарами та вулицями вкрай обережно, беручи до уваги можливість обвалення різних конструкцій і предметів під навантаженням, що може стати реальною загрозою для здоров’я. Тому слід уникати перебування у старих будівлях, під лініями електропередач і зв’язку та поблизу їх опор, під деревами, поблизу ринв та карнизів, на яких є бурульки.

Переглядів: 468 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

 У рамках проведення декади музичного виховання в дошкільній групі музичним керівником Похивкою Б.М. було проведено музичне занаття «Подорож в зимовий ліс». На протязі заняття вихованці активно співали пісні: «Зимонька –Зима», «Ведмедик», проводили музично-ритмічні ігри та виявили велике бажання пограти на музичних інструментах.

 

Переглядів: 493 | Додав: foshkynwk | Дата: 06.02.2018 | Коментарі (0)

Переглядів: 451 | Додав: foshkynwk | Дата: 06.02.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 »