П`ятниця, 19.04.2024, 04:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


З 29 листопада по 3 грудня в нашій школі тривав загальноукраїнськиї «Тиждень доброчесності».

Головною метою тижня – ознайомити учнів з поняттям “Доброчесність”; створити умови, за яких діти зможуть, в першу чергу, поставити собі запитання, які вони ніколи раніше не ставили та не думали про них.

Для чого бути доброчесним? Як це бути доброчесним? Як варто вчинити в тій чи іншій ситуації, коли рішення не є очевидним?

 Тиждень доброчесності – це початкове занурення школярів у цю тематику, яке допомогло сформувати базове, необхідне відповідно до їхнього віку, розуміння.

Вчителями початкових класів були проведені виховні години, заняття,вікторини, бліц – опитування, які розширили знання та кругосвіт учнів з цієї теми.

Зокрема, вчителем 1 класу Прокопюк Марією Валентинівною та вчителем 2 класу Маковійчук Уляною Василівною були проведені заняття на тему «Магічний урок доброчесності». Завдяки якому діти ознайомилися з поняттями добро та чесність і який спонукав дітей до доброчесної поведінки в повсякденному житті.

Вчителем 3 класу ЛеферовичУльяною Олексіївною та вчителем 4 класу були проведені виховні години на тему «Як дотримуватися академічної доброчесності», «Добро ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 15.01.2022 | Коментарі (0)

   14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Захисника Вітчизни.

   Традиційно, у переддень свята, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у нашому закладі проводиться загальношкільне дійство «Козацькому роду нема переводу!» От і цей рік  не став виключенням, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати традиції українського народу.

   Тож напередодні цього чудового свята  13 жовтня 2021 року, класні керівники провели у своїх класах до Дня захисника України різноманітні заходи.

Протягом дня погляд учнів,  учителів та гостей школи радувала виставка малюнків та плакатів «Славні козаки», яку підготували учні всіх класів.                

Напередодні у класних колективах були проведені уроки мужності, години спілкування: «Наша слава козацька не вмре, не загине!», бесіди: «Ми – нащадки козацької слави», які були спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів – українських козаків

Для учнів1- 4 класів бул ... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 15.01.2022 | Коментарі (0)