Субота, 20.04.2024, 19:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


13:50
День козацтва

   14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Захисника Вітчизни.

   Традиційно, у переддень свята, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у нашому закладі проводиться загальношкільне дійство «Козацькому роду нема переводу!» От і цей рік  не став виключенням, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати традиції українського народу.

   Тож напередодні цього чудового свята  13 жовтня 2021 року, класні керівники провели у своїх класах до Дня захисника України різноманітні заходи.

Протягом дня погляд учнів,  учителів та гостей школи радувала виставка малюнків та плакатів «Славні козаки», яку підготували учні всіх класів.                

Напередодні у класних колективах були проведені уроки мужності, години спілкування: «Наша слава козацька не вмре, не загине!», бесіди: «Ми – нащадки козацької слави», які були спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів – українських козаків

Для учнів1- 4 класів були проведені «Козацькі забави» Учасники брали активну участь в різних конкурсах, демонстрували свою кмітливість та вміння в естафетах, серед яких були такі, як «Я- козак» та «Майбутній солдат»  та «Допоможи побратиму».  

  Наші учні мають певні знання, бо кожен з них  чув про козаків. Але завдяки проведенню цілого ряду заходів, вони ще раз переконалися: унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Багато хто з нас сьогодні має козацькі прізвища. Через козацтво створювалася наша історія, і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї.

Переглядів: 130 | Додав: foshkynwk2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]