П`ятниця, 26.04.2024, 22:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


17:46
Тиждень миру і доброти

За традицією у нашій школі з 20.09 по 24.09 2021рр. проходив  тиждень миру і доброти. Усі і  заряджались «вірусом доброти». Учні та вчителі переконані, що кожна людина має бути доброю, чесною, справедливою. «Людина  починається з добра» ‒ саме таке гасло звучало цьогоріч у нашій школі під час проведення Тижня Доброти.

Від щирого серця кожен дарував доброту. Наші учні мали можливість підсумувати, які добрі справи вони зробили, кому допомогли, сказали добрі слова рідним, друзям, підтримали тих, кому це потрібно.
Про добро можна багато і красиво розповідати, говорити,
мріяти. Але слова не принесуть ніякої користі, якщо добрі діла не
втілювати в життя, якщо гарні слова залишаться лише словами.

З учнями 1-4 класів Фошківської початкової школи   було проведено  безліч гарних позитивних заходів:

-пройшла акція в 1- 2 класі «Протягни руку другу»;

- з учнями організувано флешмоб «Твори добро – щоб кращим став цей світ»;

- проведені виховні години в 3-4 класах  «Добрі справи у моєму житті»;

- створили «Стіну побажань»;

- грали в ігри «Чарівні слова», «Поділись своєю добротою»

- провели годину спілкування в 1-4 класах  «Добро починається з тебе».

21 вересня було проведено виховну годину присвячену « Всесвітньому  дню миру». Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

У День Миру бажаємо всім спокою, процвітання і багатства. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!

Під час тижня Доброти була проведена велика робота і нам здається, що частина доброти залишилася у серцях наших вихованців. Цими заходами ми хотіли показати, що кожна людина повинна поспішати робити добро. Не бути байдужими до чужого горя, завжди надавати допомогу нужденному, бути уважними до проблем тих, хто поруч з нами.

На цьому Тиждень добрих справ не завершується, адже відомий письменник Марк Твен писав: «Доброта – це те, що може побачити сліпий і почути глухий». Цей маленький проект прояву доброти не потребує матеріальних затрат, адже в основі його – безкорисливість і милосердя, а воно не має меж.

Зараз можна побачити навкруги багато горя і біди, але ми повинні жити і сіяти добро в людських душах, бути милосердними вже сьогодні. Давайте оглянемося довкола і запитаємо кожен себе: «А чи все я зробив для того, щоб людям біля мене було затишно і спокійно?».Тож, давайте робити добро і словом, і ділом постійно. Цим ми зігріємо людські душі, серця і вони від цього стануть щасливішими.

Переглядів: 139 | Додав: foshkynwk2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]