П`ятниця, 29.03.2024, 12:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


22:22
Осінній ярмарок

Вже традиційним стало проведення виставки дитячих робіт з овочів та фруктів та осінній ярмарок в Фошківському НВК І ст. І  кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт! Цього річ таке дійство було проведено 16.09.2021р.

Різномаїття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи та дошкільнят. Ніхто не залишився осторонь, всі діти мали змогу продемонструвати  фантазію та уміння створювати чарівні композиції. Чого там тільки не було! І незвичайних форм гарбузи, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого . Милували око пишні айстри, жоржини, гладіолуси, гвоздики та чорнобривці. А які цікаві фігури з овочів були представлені увазі присутніх на осінньому святі!

Дошкільнята змогли виготовити улюблені іграшки з щедрого врожаю  красуні осені. Кумедний літак автомобіль та потяг старанно звозили урожай в бабусину комору. Навіть кит виплюснув із моря,щоб заглянути в лісову осінню казку.

 

Учні перших класів створили “Осінню палітру”, “Загадкову черепаху”, «Зачарованого кита», «Магічного корабля» та «Казкову карету» і вразили чудовими виробами з родини гарбузових,  шишками та грибами.

Другокласники підготували неймовірні композиції під назвою «Осіння втіха» , «Королева осені» , «Кольоровий водограй» , «Лісові дари осені», де граційно переплелися гриби , яблука, квіти , гарбузи та картопля.

Третьокласники створили «Осінню казку» «Дари осені» а гарбузовий автомобіль на трасі влучно вписався в квіткове розмаїття.

Четвертокласники у гарбузовому царстві відкрили такі вакансії: денний  та вечірній сторожі, космонавти. Крім того виготовили суперові капці,самотнього пінгвіна, осінній кошик та зібрали лісовий врожай під назвою «Дари лісу»

Крім того учні і вихованці дошкільної групи декламували вірші про осінь та підготували танок. А смачна домашня випічка осіннього ярмарку заполонила смакові рецептори присутніх. В таку прекрасну вересневу днину учасники освітнього процесу та батьки зібралися,щоб  відсвяткувати не лише свято врожаю а й скласти шану роботящим рукам.

Переглядів: 132 | Додав: foshkynwk2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]