Середа, 24.04.2024, 00:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


16:44
Олімпійський тиждень

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя – це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників, який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів.

Протягом Олімпійського тижня  у Фошківській початковій школі  з 06 по 10 вересня 2021 р.  були проведені виховні справи «Здорова дитина, здорова родина, здорова нація», «Ми – майбутні олімпійці»,  організована виставка дитячих малюнків «Спорт – сила, краса здоров’я», тренінг «Твоє здоров’я – твоє майбутнє». Не обійшлося і без командних спортивних змагань та цікавих естафет.

Олімпійський тиждень проходив  цікаво і згуртовано. У цей період учні школи отримали можливість більше дізнатися про Олімпійський рух, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

 

Розпочався Олімпійський тиждень із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів. Відповідно до затвердженого плану у школі відбулись виховні години, олімпійський урок, вікторини, змагання.

Вчителем Прокопюк М.В. підготувала  та провела «Козацькі забави», в яких взяли участь учні 1-4 класів. Метою спортивних змагань та естафет було заохочення школярів до здорового способу життя, залучення молоді до спорту, збереження та зміцнення здоров’я, підвищення фізичної та розумової працездатності, сприяння активній руховій діяльності та  формування потреби у систематичних заняттях фізичними вправами.   Змагалися команди на швидкість, спритність (долання  перешкоди),  кмітливість, винахідливість та витривалість. 

         Веселими і задоволеними залишилися всі учні та вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам  впевненості, сміливості та перемог.

Переглядів: 126 | Додав: foshkynwk2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]