Субота, 20.04.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


21:25
Конкретна справа 4 класу:«Дерева рідного краю»

26 грудня було проведено захист конкретної справи 4 класу, який провела учитель Дорубець Т.П. на тему: «Дерева рідного краю».

Наш девіз:

Ми повинні все пройти,

все пізнати, все знайти!

У кожному краї є знамениті дерева. Може, – це дуб, липа, верба, береза… Про них розповідають легенди, пишуть вірші, зберігають спогади, їх оспівують у піснях, зображують на картинах. І в нашому краї є такі дерева.

Тому, працюючи над даною справою, учні нашого класу протягом навчання у І семестрі збирали цікаву інформацію про життя дерев. А саме – легенди, вірші, загадки, прислів’я та приказки. Її мета полягає в тому, щоб збагатити, розширити та систематизувати знання учнів про значення дерев у житті людини, розвивати пам’ять, увагу, спостережливість та мовлення молодших школярів, виховувати любов та бережливе ставлення до природи. Під час захисту конкретної справи учні презентували проект на тему: «Дерева рідного краю» (береза, липа, дуб, клен, тополя, осика). Приймали активну участь в розвивальних іграх : «Де чий листочок?», « Що зайве?», « Відгадай слово за першими літерами», « Де чий плід?» та в розгадуванні кросворду «Дерева нашого краю». Учні разом з вчителем підготували цікаві, пізнавальні загадки про такі дерева, як береза, верба, вишня, горобина, груша, дуб, клен, липа, осика, каштан, сосна, яблуня та ялина, які по черзі зачитували, а інші учні відгадували. Відбулася робота стосовно народної мудрості, тобто учні брали активну участь у обговоренні прислів’їв, приказок, народних прикмет. Після чого була проведена гра «Утвори прислів’я, приказку, народну прикмету».

І етап захисту конкретної справи класу пройшов успішно. Його було закінчено підсумковою бесідою. Роботу над іншими етапами даної справи класу учні продовжуватимуть у наступному навчальному семестрі.

     

 

Переглядів: 593 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]