Субота, 27.04.2024, 02:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


19:39
День Святого Миколая

   Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів.

Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками.

Малюки завжди з нетерпінням очікують на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки.

Ось і сьогодні 19 грудня вчителями та вихователями було підготовлено чарівне свято, яке розпочалося із ранкової музичної зустрічі, святково вбраного залу, розважальних ігор та пісень. До свята завітав Миколай, який підготував для наших діток дошкільної групи та учнів початкової школи солодкі подарунки. Дітлахи із задоволенням відповідали на загадки та кожен отримав свій подаруночок.

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали всі присутні на святі. Це свято залишить приємні спогади у пам’яті вихованців на довгий час.

Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові

Цього року до дітей завітав щедрий і багатий святий Миколай. А щедрим він був тому, що є на світі добрі люди, які вміють дарувати іншим щастя.

Адміністрація НВК щиросердечно дякує за солодкі подарунки для наших вихованців до Святого Миколая.

Бажаємо нашому Миколаю міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

Переглядів: 320 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]