П`ятниця, 19.04.2024, 10:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


 

       З метою формування патріотично зрілої особистості, розширення і поглиблення національно-громадянських і військово-патріотичних уявлень і знань у Фошківському НВК І ступеня з 02 по 06 грудня 2019 року було проведено тиждень військово-патріотичного виховання «Я – частинка України», в рамках якого відбулося ряд заходів.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій вчитель 4 класу Глевчук С.П. ознайомила учнів із темою, метою та завданням тижня.

Цього ж дня вчителі провели бесіду на тему «Жити в злагоді та мирі».

Відбулось змагання з підтягування на перекладині між учнями 3 класу. Інші учні вболівали за своїх друзів,підтримували їх.

Для учнів 2-4 класів була проведена вікторина « Що ми знаємо про Україну?». Діти із цікавістю виконували свої завдання,показали високий рівень знань.

Учні 1-4 класів виготовляли плакати-привітання бійцям АТО з наступаючим Днем Збройних Сил України. Всі діти написали свої побажання.

Учні 1 класу ... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.12.2019 | Коментарі (0)

   

Відповідно до річного плану роботи НВК, з метою розкриття творчого потенціалу педагогічних працівників, підвищення їх професійної майстерності, було проведено педагогічну раду на тему: «Формування читацької компетентності молодших школярів та дошкільнят» 28 листопада 2019 року.

Дана педрада пройшла у формі круглого стола, з елементами презентацій педагогічними працівниками своїх доробок з даної теми.

На педраді розглядалися наступні питання:

  1. «Формування читацької компетентності молодших школярів, згідно концепції НУШ»

(Інформація Глевчук Г.В.)

  1. Стан викладання та рівня знань, умінь і навичок з читання молодших школярів та дітей 5-го віку

(Довідка Петрик Н.П.)

3. Цікаві вправи та дидактичні ігри з читання для дошкільнят.

(Презентація доробок,

... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.12.2019 | Коментарі (0)

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відео-презентацій та навчальних мультфільмів.

Учні 3-х класів на протязі тижня виготовляли дитячу стін газету під назвою «Безпека на дорозі». Учні 4 класу із зацікавленням виготовляли макет світлофора на дорозі також активно працювали й учні 2 класу виготовляючи шаблони дорожніх знаків. Також дітям цікаво було розгадувати кросворди та відгадувати загадки.

На завершення тижня учні отримали пам’ятки « Будь уважним на дорозі».
Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

... Читати далі »

Переглядів: 280 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.12.2019 | Коментарі (0)