Понеділок, 29.04.2024, 13:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


З 7 по 17 вересня у школі проводився «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту.
          Впродовж всього тижня учні змагалися у спритності та витривалості та отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи. В рамках Олімпійського тижня в нашій школі були проведені Олімпійські уроки на тему «Спорт в житті моєї родини». У класних колективах 1-4-их класів були проведені години спілкування: «Здоровим бути – зі спортом дружити»; «Спорт – це здоров’я»; «Історія Олімпійських ігор»; «Досягнення українських спортсменів»

          Ми вже вкотре переконалися, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

        Далі буде…

Переглядів: 92 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 17.09.2022 | Коментарі (0)

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.


З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху в Фошківській початковій школі  з 05.09-09.09 пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.


Зокрема було проведено бесіди, розроблено та розповсюджено пам’ятки буклети «Безпечна дорога до школи», ознайомлено з інформаційним стендом «Правила дорожнього руху». Також учні переглянули та обговорили з учителями презентації «Все про залізну дорогу», «Будь обережним на дорозі», мультфільм «Азбука безпеки на дорозі», відео «Права і обов’язки пішоходів». З учнями першого класу була проведена екскурсія «Правила дорожнього руху в моєму селі» і створена пам’ятка «Я велосипедист».


Всі заходи були проведені в повному обсязі, відповідно до плану, на досить високому рівні і послужили основою для подальшої мотивації школярів з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі. Різноманітність форм дозволило їм проявити свою активність і творчість. Кожна освітня діяльність містила  цікавий пізнавальний матеріал.
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 88 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 17.09.2022 | Коментарі (0)