П`ятниця, 29.03.2024, 15:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


25 жовтня 2019 року в Фошківському НВК І ст відбулася зустріч з пожежниками управління ДСНС в Путильському районі. Пожежники під час заходу вихованцям дошкільної групи та учням продемонстровали пожежний автомобіль зі всіма пожежними спорядженнями. Цікаво і захопливо пожежники розповіли про свою професію. Переконали дітей про те, що справа, яку вони виконують є дуже важливою, оскільки вони рятують від пожеж будівлі, поля, ліси та людські життя. Працівники пожежного управління розповіли, що кожен їх працівник є мужнім і сміливим, а також завжди готовий рятувати людей.

Рятувальна команда цікаво розкрила учням, вихованцям та працівникам основні питання пожежної безпеки, а саме: причини і наслідки загоряння, правила поведінки у задимленому приміщенні, евакуація з нього…

Кульмінацією зустрічі було те, як один із працівників пожежної охорони вміло продемонстрував як працює технічне обладнання. На прохання школярів пролунала уже знайома всім сирена пожежної машини.

Ця зустріч сприяла виробленню в учнів навичок і умінь грамотно й чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого життя та здоров*я.

Дирекція НВК висловлює щиру подяку керівництву пожежної служби, рятівникам пожежної служби, водію пожежної автомашини за вмілу і швидку організацію зустрічі з учнями, за високий професійний рівень у розкритті основних питань пожежної безпеки. Ба ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: foshkynwk | Дата: 06.11.2019 | Коментарі (0)

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та День захисника України.

Про козаків написано багато наукових праць і художніх творів, знято безліч фільмів. Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Через козацтво створювалася наша історія, і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї.

Тож напередодні цього чудового свята, з 07 по 11 жовтня 2019 року, класні керівники Фошківського НВК І ступеня провели бесіди «Ми – нащадки козацької слави», спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських - козаків. Учні початкової школи підготували виставку малюнків «Славні козаки».

Учні із захопленням дивилися відео « Виникнення Запорізької Січі».

Протягом тижня вчителі проводили спортивні змагання, в яких взяли участь учні 1-4-х класів. А як вболівали за своїх однокласників ті, хто не зміг взяти участь у цікавих змаганнях на швидкість, спритність, витримку!

Наприкінці тижня учні 2 класу в разом з класним керівником відвідали сільську бібліотеку, у якій із цікавістю розглядали ілюстрації козаків та слухали розповідь бібліотекаря. Діти також розповідали, що їм відомо про свято Козацької Покрови. Учні також стали учасниками цікавої вікторини та продемонстрували свої знання з історії козацтва. Цікаво й радісно було спостерігати за хлопцями, які стали учасниками веселих конкурсів і продемонстрували спритність та інтелект.

Тиждень видався насиченим та емоційним,під час якого учні школи довели,що « Козацькому роду нема переводу!».

 

... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: foshkynwk | Дата: 06.11.2019 | Коментарі (0)