Середа, 24.04.2024, 11:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


20:15
Тиждень естетичного виховання

Кожна дитина неповторна й унікальна. Якщо створити умови для її розвитку, в дитині неодмінно відкриються здібності, закладені в ній природою

В.Сухомлинський.

З метою художньо-естетичного виховання, пробудження у дітей поваги до національної культурної спадщини, традицій українського народу та виховання самостійності, вміння творчо підходити до рішення різних ситуацій у школі та садочку з 10 по 14 лютого 2020р. проходив тиждень етичного виховання і був спрямований на те, щоб відкрити в дитині найпотаємніші, найтонші почуття прекрасного.

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень етичного виховання. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів та дошкільнят, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику.

Відкриття відбулося на шкільній лінійці учнів початкової школи, де всіх присутніх ознайомили з планом проведення тижня. План містив багато цікавих та змістовних заходів, в яких взяли участь учні 1-4класів та діти дошкільної групи. І вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників на отримання позитивних емоцій справдилися.

Протягом тижня був проведений усний журнал «Державна символіка України» для учнів 1-4 класів. Вчителями та вихователями була проведена бесіда «Вчимося розуміти й поважати інших». Діти із цікавістю слухали розповідь вчителя та переглядали мультфільм про розуміння і повагу до інших людей. Активно ділились історіями зі свого життя.

Із великим захопленням дошкільнята виготовляли квітку толерантності. Учні за допомогою нетрадиційного малювання виготовили творче дерево, використовуючи свої долоньки.

14 лютого українці святкують День Валентина. У школі та садочку дітьми були виготовлені оригінальні валентинки, які діти із задоволенням дарували своїм рідним.

Заходи, які були проведені протягом тижня принесли дітям багато нових позитивних вражень. Ми думаємо, що зуміли довести ,що «Кожна дитина неповторна і унікальна…».

   

 

 

Переглядів: 251 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]