П`ятниця, 29.03.2024, 17:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


18:43
Тиждень дитячої книги «Країна казкова – країна книжкова»

Всі хороші книги схожі в одному, - коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться.

Е. Хемінгуей

 

З 27 по 31 січня 2020 р у Фошківському НВК І ступеня проходив тиждень дитячої книги «Країна казкова – країна книжкова». Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів, на яких діти показали свої знання, вміння,навички та творчі здібності. авданням цього тижня є заохочення дітей до читання , виховання в учнів любові до книги та культури читання.

Розпочинається тиждень урочистим відкриттям на тематичній лінійці, де вчитель 4 класу Глевчук С. П. повідомляє учнів школи про початок тижня дитячого читання, ознайомлює всіх з планом роботи та запрошує всіх бажаючих приймати участь в проведенні тижня.

 

Перший день тижня був присвячений книзі, бібліотекарем та вчителями була проведена інформаційна година "Книга - джерело знань" . А також був оголошений конкурс на найкращу стінгазету школи , присвячену «Тижню дитячої книги»

Другий день пройшов під назвою "У світі чарівної казки".Для учнів 3-4-х класів була проведена літературна подорож «Подорожуємо країною казок».

Відбулась виставка-конкурс малюнків "Мій улюблений казковий герой",де учні 1-4 класів представляли свої малюнки і розповідали про нього.

Третього дня для учнів 1 класу цікаво пройшла екскурсія-знайомство з бібліотекою під назвою « Царство книг». Діти із цікавістю слухали розповідь про призначення абонементу та читального залу в бібліотеці,познайомились з правилами користування книгою , відгадували казкових героїв, назви казок,стали читачами бібліотеки.

Також для учнів 1-4 класів був проведений урок-реквієм « День пам’яті Героїв Крут».

Четвертого дня надзвичайно емоційно пройшов літературно-художній конкурс « Розмалюю я героя» у 2 класі,на якому журі оцінювало швидкість,охайність та творчий підхід учнів до розфарбовування своїх улюблених казкових героїв.

З великим задоволенням школярі 3-го класу слухали інформацію про структуру книги на бібліотечному уроці «Основні елементи книжки».

П'ятий день "З книгою жити - з добром дружити". Проходила акція "Подаруй бібліотеці книгу",

Цікавим виявився творчий письмовий конкурс для учнів 4-го класу «Кращий відгук на прочитану книгу», у якому учні виявили свої творчі здібності.

Тиждень дитячої книги у Фошківському НВК І ступеня сприяв розвитку читання та широкому використанню потужних можливостей літератури у вихованні підростаючого покоління.

Тиждень дитячого читання закінчився, але не закінчилося спілкування дітей з книжкою. Нехай книга буде не лише джерелом знань і добрим подарунком, веселою розвагою і серйозною справою, але й тим містком, який об′єднує серця малих і дорослих!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 323 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]