Субота, 20.04.2024, 11:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


22:32
Місячник безпеки дорожнього руху « Увага! Діти на дорозі!»

  

Новий 2019-2020 навчальний рік у Фошківському НВК розпочався проведенням місячника безпеки дорожнього руху « Увага! Діти на дорозі!» під керівництвом вчителя 4 класу Глевчук С.П. У рамках місячника вчителі організували і провели ряд заходів , спрямованих на вивчення правил дорожнього руху під час дороги з дому і навпаки.

Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, класні керівники проводили протягом місяця інструктажі « Безпека на дорозі», «Від чого залежить безпека руху велосипедиста», «Знай та вивчай правила дорожнього руху». Було написано диктанти на тему « Увага! Діти на дорозі!» . Протягом вересня серед учнів 2-4 класів відбувся конкурс малюнків « На дорозі – небезпечно,то ж обачним бути доречно». Багато учнів виявили бажання розкрити свої творчі здібності у мистецтві. Приємно відзначити,що найактивнішими були учні 4-го класу. Малюючи тротуари,дорожні знаки ,пішоходів на проїжджій частині діти висвітлювали свої ідеї, оригінальність,фантазію. Вчителі оцінили художню майстерність,утілення оригінальної ідеї та визначили декілька найкращих робіт. 1-е місце зайняла учениця 4 класу - Бока Юлія, 2-е місце – учень 2 класу Глевчук Серафим, 3-є місце – учениця 4 класу Маковійчук Ангеліна.

Дуже цікаво пройшли «п’ятихвилинки» у 1-4 класах, де Глевчук С.П. малюнками,в доступній формі, розповіла дітям , як треба переходити вулицю, і в яких місцях.

Учні 1 класу переглядали мультфільм «Уроки тітоньки Сови. Правила дорожнього руху». Учні 2-го класу переглядали й обговорювали мультфільм « Пригоди Марка. Правила дорожнього руху». Перегляд мультфільмів викликав цікавість у дітей, вони більше дізнались про те, як правильно поводити себе на вулицях. Серед учнів 3-го класу був проведений конкурс знавців дорожнього руху. Цікавою була вікторина « Знавці правил дорожнього руху» у 4-му класі. Також учні 1-4 класів грали в ігри-практикуми « У школі пішохідних наук».

1 вересня було проведено загальношкільні та класні батьківські збори, на яких класні керівники інформували батьків про факти ДТП з дітьми, причини та можливість їх уникнення.

Виховні години показали, що учні мають достатній рівень знань про те, в яких місцях треба переходити вулицю, як діяти в екстремальних ситуаціях, щоб зберегти своє життя.

Місячник закінчився, але робота з вивчення правил дорожнього руху продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини.

 

Переглядів: 451 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]