Субота, 20.04.2024, 13:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


15:37
«Кольоровий тиждень».

З 17 лютого по 21 лютого у Фошківському НВК І ступеня проходив тиждень під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Кожен день тижня був присвячений певному кольору та має свою тематику. Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили в рамках тижня, розвивали творчість школярів.Протягом тижня учні переконалися , що кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють, і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися.

Понеділок у нашій шкільній родині зустріли кольорами веселки. В цей день діти співали, веселилися, малювали долоньками. Дізналися багато нового та корисного про кольори. Взяли активну участь у арт-студії «Веселковий день»

Вівторок у нас червоним. Яскравим, чарівним, неповторним… День почався ранковою зустрічею з вихованцями садочка. Учні взяли участь в аукціоні теплих слів та творили «Серце доброти». Для учнів проведений розважальний конкурс «Кольоровий ерудит». Енергійні, непосидючі учні взяли участь у спортивно-розважальній грі «Веселі перегони».Також учні мали змогу переглянути відео «Червоний повсюди»

Середа «зафарбувалася» у синій колір. Це колір повітря та легкої води — струмків та річок. У блакитні, сині, ультрамаринові шати вдяглися школярі та вихованці садочка.Тематика дня дозволила поговорити про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. Це колір вічності, таємниці та глибокого спокою. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення. Захопленню та гарному настрою не було меж!

Четвер у нас був білого кольору.

Це найсвітліший з усіх кольорів, символ чистоти і ніжності. Він приносить спокій і гарне самопочуття, пом’якшує емоції, служить ліками від стресу, дає відчуття свободи.Протягом дня діти слухали казки про дружбу і мир, також цікавою була казка «Біла казка» .Учням сподобалася вправа «Крісло автора». Із цікавістю виконували вправи, як от: «Малюємо себе», «Асоціативний кущ», «Трубка миру», а також в уяві створювали різноманітні образи та намагалися пояснити їх. Також переглядали відео «Колір світла». Багато цікавого діти дізналися про значення білого кольору і його символіку.

П’ятниця в нас пройшла в українському стилі.Всі учні школи були одягнені у вишиванки. Оскільки ,21 лютого –Міжнародний день рідної мови. Було проведено виховну годину «Наша мова –калинова». Також учні складали асоціативний кущ до слова «Мова» та мали змогу переглянути відеоролик «Цікаві факти про мову». Учні глибоко шанують мову та прагнуть удосконалювати свої знання з різних розділів мовознавчої науки. Нашому поколінню випало складне і відповідальне завдання – відродити українську мову, українську державність, націю. І ми повинні твердо усвідомити, що це – наш святий обов’язок, і за нас цього ніхто не зробить.

Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Посмішки не сходили з дитячих обличь.

 

Переглядів: 232 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]