П`ятниця, 29.03.2024, 13:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


         

      Зима прекрасна пора року, але, на жаль, не для всіх. Це - важкий час, особливо для птахів. Зимуючі птахи не бояться морозів і примудряються добувати їжу навіть в найхолоднішу погоду. Взимку день короткий, а щоб вижити, не замерзнути, їжі потрібно з'їсти, набагато більше, ніж влітку.

       Щоб виховати у дітей дбайливе ставлення до природи, розвивати пізнавальний інтерес до життя  зимуючих птахів, бажання допомагати їм у важких, зимових умовах, і показати роль людини в житті  птахів взимку, вже стало доброю традицією нашого  навчального закладу  щорічне проведення акції «Нагодуй пташок взимку».

          Не став винятком і цей рік. Вже з листопада учні всіх класів  Фошківського НВК  долучилися до екологічної акції «Нагодуй птахів взимку».
        Учні з радістю н
асипають частування для птахів і уважно спостерігають, який перший гість прилетить до годівнички. Нехай буде смачно пташкам взимку!

     Проведення акції не лише допоможе птахам, а й сприяє  екологічній свідомості   учнів.

... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: foshkynwk | Дата: 03.02.2021 | Коментарі (0)

   

         Щорічно учні нашої  школи, приймають активну  участь в Обласному конкурсі Природоохоронної акції "Годівничка".

          За найкращі роботи учні отримати грамоти  Чернівецького обласного центру еколого-натуралістичної  творчості учнівської молоді.

          Вітаємо.! Успіхів ВАМ!!!

 

Переглядів: 166 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.02.2021 | Коментарі (0)

 

Переглядів: 151 | Додав: foshkynwk | Дата: 01.02.2021 | Коментарі (0)

Переглядів: 174 | Додав: foshkynwk | Дата: 04.01.2021 | Коментарі (0)

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення,  у Фошківському НВК  проводилися різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства».

В рамках акції «16 днів протии насильства»  у нашій школі було проведено ряд просвітницько-профілактичних заходів. Одним із цікавих заходів став флешмоб під назвою  «Синя стрічка – символ протидії насильства». Учасники освітнього процесу – учителі та учні висловили своє солідарне ставлення до протидії насильству символічними синіми стрічками. Усі мали змогу познайомитися з історією символу. Учасники об’єдналися під єдиною синьою ... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: foshkynwk | Дата: 24.12.2020 | Коментарі (0)

Флешмоб у Фошківському НВК  до Всесвітнього дня української хустки.

7 грудня у світі відзначають День української хустки. Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки.

До Всесвітнього Дня Української Хустки чарівні дівчатка, мами та педагоги нашої школи приєднуються до флешмобу #УкраїнськаХустка

Сьогодні не часто можна побачити на сучасній жінці хустку. А дарма, адже хустка – це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Свято української хустки сприяє збереженню та відродженню українських традицій.

Тож, відроджуймо, поважаймо, пропагуймо наші українські традиції — це генетичні скарби нашого народу.

 

 

 

 

Переглядів: 175 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.12.2020 | Коментарі (0)

         

 «Тиждень знань з основ безпеки  життєдіяльності»  у Фошківському НВК І ступеня проходив з 23.11.2020 р – 27.11.2020 р під керівництвом вчителя Реуцької М.Д.

Щоб людина почувалася в дорослому житті впевнено й безпечно, її змалечку треба навчити цінувати неповторність власного життя та життя інших людей. Саме тому одним з пріоритетів закладу є формування у дітей основ безпечної поведінки в навколишньому світі та свідомого ставлення до власного здоров’я. Тому, перед тим як провести «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності», були визначені завдання, реалізація яких сприяла б успішному його проведенню: створення безпечних умов для формування всебічно розвиненої творчої особистості. Було розроблено план проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності».

Всі заходи, які були заплановані – вчасно проведені. Роботу з дітьми проводили з використанням різних форм роботи: заняття, бесіди, перегляд навчального відео, презентації, вікторина, перегляд казок,конкурс малюнків,написання твору,моделювання ситуацій та їх розв’язання.

Діти з цікавістю переглядали казки про короновірус: «Ти-мій герой»,Чому мені не можна до бабусі»

... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: foshkynwk | Дата: 09.12.2020 | Коментарі (0)

Учні Фошківського НВК   активно долучалися до "Тижня доброти»,  який був проведений  соціальним педагогом   Прокопюк М.В. в навчальному закладі.Усі діти   та вчителі  заряджались «вірусом доброти».

Від щирого серця кожен дарував доброту. Наші учні мали можливість підсумувати, які добрі справи вони зробили, кому допомогли, сказали добрі слова рідним, друзям, підтримали тих, кому це потрібно.
Про добро можна багато і красиво розповідати, говорити,
мріяти. Але слова не принесуть
ніякої користі, якщо добрі діла не
втілювати в життя, якщо
гарні слова залишаться лише словами.

Соціальним педагогом з учнями 1-4 класів Фошківського НВК  було проведено  безліч гарних позитивних заходів:

-пройшла акція в 1- 2 класі «Протягни руку другу»;

... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: foshkynwk | Дата: 02.12.2020 | Коментарі (0)

https://foshky.at.ua/Doc/dorozhnij_rukh.pptx

 Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні в навчальних закладах.

      З метою підвищення безпеки учнів у Фошківському НВК з 9 по 13 листопада 2020 року був проведений тиждень безпеки дорожнього руху.

      Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації учнів до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху, які розглядаються як складова частина виховання загальної культури учня.

       Рішення задач тижня безпеки здійснювалось через такі форми роботи: спеціально організовані ігрові заняття пізнавального циклу, бесіди, вікторини, спостереження за рухом транспорту, розгляд ілюстрацій, складання малюнків на задану тематику.

Заходи до Тижня безпеки дорожнього руху

1.Єдиний урок «Безпека на дорозі — безпека ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: foshkynwk | Дата: 18.11.2020 | Коментарі (0)

 

     

 Уже традиційно на початку  листопада в нашій школі урочисто проходить Тиждень української мови, присвячений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

          Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови, вшанувати пам'ять про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні у нас є.
         Метою всіх проведених заходів було:
- донести до учнів красу і багатство української мови;

- формувати відчуття краси рідної мови;

- розвивати мовленнєві здібності учнів;

- збагачувати словниковий запас;

- виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси і необхідності для нашого життя.

  Тиждень у Фошківському НВК розпочався з радіовиступу де розповідалося про історію української писемності та мови. Впродовж дня лунали поетичні радіохвилинки «Самостійна незалежна і багата, і безмежна мова українська», під час яких учні 1-4 класів, декламуючи  вірші, доводили, що сила слова безмежна, якщо воно виважене, живе й іскристе. Вчителі  долучилися до написання радіо диктанту, а також закликали учнів брати активну участь .

... Читати далі »

Переглядів: 203 | Додав: foshkynwk | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 20 21 »