П`ятниця, 19.04.2024, 04:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


19:16
Свято "У золото вбралася земля"
Осінь. Це, мабуть, єдина пора року, коли так цінується кожен сонячний день, кожен сонячний промінь. Ніби ще вчора галасувало і сміялось веселе і пустотливе літо, а вже початок жовтня…
Жовтень місяць - красень і чарівник, до багатства й розкошів дуже звик!!!
Саме такі віршовані рядки про цей місяць прозвучали з вуст вихованців Фошківського НВК на загальношкільному святі осені « У золото вбралася земля». Урочиста подія відбулася 4 жовтня 2012 р у формі бесіди з елементами розповіді. Виховною метою заходу було: виховати любов та дбайливе ставлення до природи, риси уважного та пильного господаря, естетичні смаки, допомогти відчути та побачити яскравість осінніх барв, згуртувати учнівський та батьківський колективи.
Зосередити увагу учнів до свята вдалося за допомогою релаксаційної хвилини « Осінній ранок», під час якої учні імітували розповідь вчителя. Осінь – чарівниця завітала до учнів з повним кошиком овочів та фруктів. Учні зустрічали осінніх гостей-місяців Вересня, Жовтня, Листопада декламуванням віршів : « Осінь в гості завітала», « Жовте листя червоненьке», « Золота красуня», відгадуванням загадок та виконанням пісні « Осінні місяці».
У ході свята було проведено ряд конкурсів, взяти активну участь у яких було бажання у кожного учня. За активну участь у конкурсах: « Загадки з бабусиної грядки», « Цікаві завданнячка від Осені –чарівниці», « Збери прислів*я –розсипанки», іграх: « Назви овочі з музичною нотою», « Хто швидше збире їстівні гриби» переможці були нагороджені грамотами навчально- виховного комплексу. Учні всіх класів активно працювали над складанням асоціативного куща « Осінь», що сприяло розвитку мислення, уяви, фантазії, уваги, кмітливості, згуртованості,творчості. Слова вчителя Аліни Петрівни підкріплювалися наочно – ілюстративними матеріалом та відповідями учнів.
Заздалегіть було підготовлено та проведено овочеву вікторину для батьків, які активно прийняли участь.

Учні всіх класів під керівництвом класних керівників та батьків підготували осінні композиції з квітів, овочів, фруктів, грибів, калини, аплікації з сухих листків.
Молодці мої малята,
Любі хлопчики й дівчата!
Гарно осінь зустрічали,
І читали і співали.
Дякую щиро любі малята,
Що влаштували для Осені свято!!!
Саме такими віршованими рядками відбулося прощання веселої дітвори з Осінню – чарівницею. Свято було завершено веселою піснею « Наша щедра осінь».
Підготувала та провела осіннє свято для учнів вчитель 3 класу Труфин Аліна Петрівна.
Категорія: Свята і розваги | Переглядів: 1793 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]