Четвер, 28.03.2024, 12:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


21:03
Родинне свято «Моя родина – України краплина».

З 11.04.- 22.04.2018 р. у Фошківському НВК ступеня проводилась декада родинно – сімейних цінностей

« Міцна родина – могутня Україна». Народна мудрість свідчить, що життя людини починається з родини, бо батьківська хата – це родинне вогнище, звідки ми вирушаємо в широкий світ з піснею, повчанням . Дідусеві казки, бабусині вишиванки ведуть нас до рідної хати. У цій хаті ваші перші радощі, клопоти . Тут ви вперше сказали слова мама, тато, бабуся, дідусь. Тут ваші ніжки зробили перші кроки. У ній пахне зіллям, хлібом, молоком. У сім’ї людина вчиться любити світ і бути доброю, шанувати свій рід і землю та берегти пам’ять народу.

І це зрозуміло, адже всі ми - народ України, який складається з родин, великих і малих, працьовитих та дружних. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини. Тому , щоб підтвердити міцність взаємовідносин в наших родинах, висловити повагу та любов, віддати тепло своїх маленьких сердець учні Фошківського НВК I ступеня під керівництвом вчителя початкових класів Маковійчук Уляни Василівни підготували родинне свято «Моя родина – України краплина».

Яке було проведено 20.04.2018 року.

Школярі декламували вірші; влучні прислів’я про сім’ю, родину; веселили гуморесками; говорили ласкаві слова подяки; посилали найщиріші побажання; співали веселих пісень: «Я дякую, Богу за маму», «Я у мами помічниця», « Не плач, не плач тату» , «Родина», «Наша родина», змагались у веселих конкурсах: « Коники», « Без секретів», «Сильні духом», «Впізнай зошит своєї дитини» та іграх. На завершення свята діти вручили батькам та бабусям подарунки , виготовлені власними руками. Також малюки отримали наказ: «Батько і мати дали тобі життя і живуть для твого щастя. Не завдавай їм болю, образи, прикрощів, страждань. Все, що дають тобі батько і мати, - це їхня праця, піт і втома. Вмій поважати працю батьків. Найбільше щастя для батька і мами – це твоє життя. Якщо люди називають тебе недоброю людиною – це велике горе для твоїх батьків. По-справжньому любити їх – це означає приносити в дім мир і спокій». Ми - вчителі щиро віримо в те , що наші учні виконають його і стануть гідною опорою в житті для своїх рідних та виростуть справжніми патріотами своєї держави.

Промінець добра і любові торкнувся кожного серця і дорослих, і дітей. Після свята в коридорах школи можна було почути схвальні відгуки мам та бабусь, а це для нас найвища оцінка.

Живіть всі дружно і крилато,
Щоб рід людський наш не змілів.
Любов оберігайте свято,
Навчіться добрих, щирих слів.
І світ любіть, що наче казка,
Для нас відкрився у житті.
І сонечкова щира ласка
Хай зігріває вас в путі.

 

 

 

Переглядів: 489 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]