Середа, 24.04.2024, 09:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


00:18
Батьківські збори

01.02.2019 р у Фошківському НВК І ступеня було проведено батьківські збори. На даний захід було запрошено начальника відділу освіти, молоді та спорту Горбан С.В. та методиста відділу освіти, молоді та спорту Ткач О.Г., працівників закладу та батьків.

Захід пройшов у формі – інформаційного повідомлення.
Присутні переглянули презентацію і відео
на тему : "Профілактика булінгу».

 

В теплій, довірливій атмосфері директор Петрик Н.П. ознайомила батьків з формами булінгу, його наслідками, надала рекомендації як його запобігти. Усі присутні отримали практичні поради щодо профілактики булінгу.

Під час батьківських зборів медична сестра Лаюк І.П. познайомила батьків з симптомами захворювання на кір, ГРВІ, методами лікування та можливі ускладнення після захворювань. Вони мали можливість отримати відповіді на всі питання, які їх цікавили. Медична сестра наголосила на необхідності робити щеплення відповідно до календаря щеплень для запобігання захворюваності дітей на дитячі інфекційні захворюваності.

 

З метою активізації участі батьківської громадськості в питаннях організації харчування учнів у початкових класах було розглянуто питання «Організація раціонального харчування учнів в школі». Батькам в першу чергу хочеться бачити своїх дітей здоровими і бадьорими. Є один простий спосіб – здоровий спосіб життя. Одним із аспектів його є раціональне харчування.

Харчування – найважливіша фізіологічна потреба організму людини. Воно забезпечує:
v енергетична цінність повинна відповідати віку, професійній діяльності,стану здоровя;
v харчовий раціон повинен включати продукти що легко перетравлюються і засвоюються;
v обсяг спожитого повинен бути нормованим;
v їжа не повинна стимулювати, або пригнічувати розвиток кишкової мікрофлори;
v при риготуванні їжі продукти не повинні втрачати своїх біологічних цінностей

Батьки мали змогу обговорити дане питання та вирішити спільно з адміністрацією подальшу організацію харчування учнів.

Наприкінці зборів директор відповіла на запитання батьків та надала індивідуальні консультації батькам.

 

  

Переглядів: 486 | Додав: foshkynwk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]