П`ятниця, 19.04.2024, 02:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


 

В рамках місячника МАТЕМАТИКИ у Фошківському НВК протягом листопада місяця вчителями початкових класів проводилися різні заходи математичного напрямку.

В рамках підготовки до педради,  працюючи над проблемою НВК «Наступність дошкільної, початкової та середньої освіти в умовах НУШ», роботи наставництва молодих спеціалістів, педагоги ділилися на засадах педагогіки партнерства особистим досвідом використання нових форм і методів роботи на уроках математики в початкових класах  та занаттях з математики в дошкільній групі в контексті концепції НУШ.

Вчитель 2 класу Реуцька М.Д підготувала та провела відкритий урок –гру з математики на тему: «Периметр багатокутника. Робота з геометричним матеріалом.Обчислення значення виразів .Розвязування задач» 5 листопада 2020 р

Поділилася своїм досвідом і вчитель 3 класу Глевчук Г.В. на відкритому уроці  -подорож з математики на тему «Складання таблиці множення на 9, таблиці ділення на 9. Робота з таблицею», який був проведений 10 листопада 2020 р.

         Вчителі провели дуже цікаві уроки, які були оснащені дидактичним обладнанням та матеріалами , засобами наочності, згідно ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.11.2020 | Коментарі (0)

Метою навчальної програми «Я досліджую світ» є особистісний розвиток молодших школярів на основі формування цілісного образу світу в процесі засвоєння різних видів соціального досвіду, який охоплює систему інтегрованих знань про природу і суспільство, ціннісні орієнтації в різних сферах життєдіяльності та соціальної практики, способи дослідницької поведінки, які характеризують здатність учнів розв'язувати практичні задачі.

Досягнення поставленої мети передбачає розв’язання таких завдань:

  • формування дослідницьких умінь, опанування доступних способів пізнання себе, предметів і явищ природи і суспільного життя (спостереження, обстеження, дослід, практична робота, вимірювання, систематизація, класифікація, встановлення логічної та часової послідовності подій, критична оцінка побаченого (почутого), встановлення зв'язків і залежностей в природі і суспільстві, між станом довкілля і діяльністю людини, впливу поведінки на здоров'я та безпеку, залежності результату від докладених зусиль,аналіз наслідків ризикованої поведінки);
  • виховання активної позиції щодо громадянської і соціально-культурної належності себе і своєї родини до України, інтересу до пізнання історії та природи свого краю і країни; пошани до символів держави, ініціативної поведінки у громадських акціях, у відзначенні пам'ятних дат і подій;
  • розвиток толерантності у соціальній комунікації, ціннісного ставлення до природи та її пізнання,до приватного життя інших людей, усвідомлення правової відповідальності у ситуаціях застосування норм і правил життя в суспільстві, ін ... Читати далі »
Переглядів: 183 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.11.2020 | Коментарі (0)

 До Дня захисникаУкраїни та до Дня українського  козацтва  у Фошківському НВК  з учними1-4 класу були проведені патріотичні  заходи ,  метою  якого євшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу.

З учнями 1 класу була проведена бесіда присвячена Дню захисника Україниметою якого було виховувати в учнів  почуття національної свідомості, поваги до героїчного минулого та традицій українського народу, любові до рідної землі та гордості за славне минуле.

З  учнями 2 класу  була проведена  виховна година  «Слава незламним захисникам» метою якої є сформувати в учнів розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни.

З учнями 3 класу патріотична виховна година до Дня захисника України «Захистити Україну – зберегти свій народ» метою якої є  виховати глибоку повагу до воїнів, які віддали своє життя в ім’я майбутнього людства, розвивати почуття гордості за минуле нашої Батьківщини, прищеплювати  любов до неньки – України.

З учнями 4 класу був проведений  урок «Слава героям України!», метою яког ... Читати далі »

Переглядів: 164 | Додав: foshkynwk | Дата: 11.11.2020 | Коментарі (0)

В рамках екологічного івенту « Міжнародний день чистих берегів- 2020», який проводиться в усьому світі і долучились учні та працівники Фошківського НВК . Метою заходу було прибирання на узбережжях річок.

Учні  4 класу   долучилися  до екологічної  акції під гаслом «Побачив? Прибери», яка була проведена до Міжнародного дня  чистих берегів.       Метою акції є позитивні зміни екологічної свідомості нашого суспільства задля попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів та заради бережливого ставлення до берегів водойм України.

   Було прибрано береги річки та струмків в с. Фошки поблизу навчального закладу.

  Учням  привернуто увагу до проблем засмічення відходами водних ресурсів, правильного поводження із відходами, дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної свідомості.

    Пам’ятайте, що сміття не з’являється саме по собі і не зникне з часом невідомо куди. Тож закликаємо громадян прибирати за собою прибережні зони, річки та інші водойми після Вашого відпочинку. Адже як приємно повернутися туди, де чисто і прибрано.

    ... Читати далі »

Переглядів: 235 | Додав: foshkynwk | Дата: 27.10.2020 | Коментарі (0)

 

У  рамках відзначення  Всесвітнього тижня космосу у Фошківському НВК І ступеня вчителем  Прокопюк М.В. з учнями 4 класу було  проведено ряд цікавих заходів, пов’язаних з історією українського космосу.

     проведено круглий стіл, під час якого учні розповідали про історію перших польотів у космос та видатних українських конструкторів космічної техніки;
    заняття «Зоряне небо на екрані комп’ютера»

... Читати далі »

Переглядів: 170 | Додав: foshkynwk | Дата: 22.10.2020 | Коментарі (0)

Шкільна екскурсія - це особлива форма освітньої роботи з класом або групою учнів в умовах природного ландшафту, виставки, мета якої - спостереження і вивчення учнями різноманітних об'єктів і явищ дійсності

Екскурсії — дуже важлива і, головне, цікава сторона шкільного життя дітей. Вони виховують, допомагають освоїтися і адаптуватися дитині в сучасному світі. Крім того, допомагають виробити шанобливе ставлення до природи, прищеплюють любов до прекрасного.

Користь екскурсій полягає в тому, що вони вчать. Під час екскурсій діти отримують і немов губка вбирають багато корисної інформації.

Крім того, це можливість для дитини побачити життя, яке кипить поза стінами рідної школи. Як правило, це сприяє розширенню дитячого кругозору, вивченню природознавства.

         Під час вивчення курсу природознавства учні 4 класу під керівництвом вчителя Прокопюк М.В. вирушили на пізнавальну екскурсію до лісу.

... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: foshkynwk | Дата: 26.09.2020 | Коментарі (0)

Погляньте – гарно як стало, малята,
Від листя жовтого усе мов розцвіло.
Це чарівне осіннє свято
У НВК до нас прийшло
.

   Ось і завітала на шкільне подвіря щедра осінь. 24 вересня в Фошківському НВК  відбувся осінній квест «Щедра наша осінь», в якому взяли участь учні 1-4 класів. На один день школа поринула в чудову осінню казку. ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: foshkynwk | Дата: 26.09.2020 | Коментарі (0)

Переглядів: 185 | Додав: foshkynwk | Дата: 26.09.2020 | Коментарі (0)

       Перше вересня – це не просто дата нового навчального року у всій країні. Це початок нових кроків до успіхів і поразок, перешкод і перемог. Традиційно свято супроводжується  урочистими заходами – шкільними лінійками. Але цього річ наша школа радо вітала своїх учнів на подвір’ї школи. Кожен педагог активно, творчо підійшов до проведення першого уроку, оформлення класних кімнат та навчальних осередків, згідно Концепції НУШ.

       Перший урок в 2020/2021 навчальному році — важлива подія як для усіх учнів, так і для їхніх батьків та вчителів.Важливо, щоб перший урок налаштував дітей на навчання, дав їм достатню мотивацію та корисні роздуми.

... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: foshkynwk | Дата: 04.09.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 20 21 »