П`ятниця, 29.03.2024, 02:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято.

Саме сьогодні 20 травня 2021 року святкуємо ювілейний день – 15 років з дня його заснування.

До свята долучилися  учні та педагоги Фошківського НВК. Сьогодні всіх об’єднує одягнута святкова вишиванка. Учні 1 класу із вчителем Леферович У.О виготовили смартбуклети «Вишиванка». Вчителем Реуцькою М.Д було організовано із другокласниками   декламування віршів «Вишиване плаття», «Вишиванка». Під керівництвом вчителя Глевчук Г.В учні виготовили листівки «Українці у вишиванці». Учні 4 класу із вчителем Прокопюк М.В виконали спільно аплікацію « Одягни вишите плаття». Вчителем Паучек П.В із учнями було виконано лепбук «Вишиванка – оберіг нації»

Дошкільнята з вихователем Боцвин К.М. на занятті малювання розмальовували «Українкий одяг».

Всі учасники освітнього процесу прийняли участь у флешмобі « Одягни вишиванку»

... Читати далі »

Переглядів: 218 | Додав: foshkynwk | Дата: 24.05.2021 | Коментарі (0)

Вітаємо наших переможців у природоохоронній акції «Краса первоцвітів в об’єктиві природолюбів», який проводив Національний природний парк «Черемоський». Метою заходу було залучення молоді для збереження в наших лісах та полях  ранньоквітучих весняних рослин та привернути увагу населення до проблеми зникнення первоцвітів у нашому краї.

Вітаємо наших учнів:

І місце – Яновський Матвій.

ІІ місце – Глевчук Серафім

ІІІ місце – Олійник Святослав.

Організаторами конкурсу було  відзначено переможців грамотами та цікавими, розвиваючими подарунками. Решта учасників: Боцвин Констянтин, Маковійчук Вікторія,

Костиль Євгеній,  Глевчук Маргаріта,  Третяк Валерія,  Яновський Кирило, Лаюк П ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: foshkynwk | Дата: 20.05.2021 | Коментарі (0)

Шановні батьки майбутніх першокласників!

 Розпочато прийом заяв до 1 класів на 2021-2022 навчальний рік. 

Зарахування буде проводитись відповідно до законів України "Про освіту", "Про загальну середню освіту", Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367.
Зарахування до закладу здійснюється відповідно до наказу директора, що видається на підставі заяви одного з батьків дитини, поданої особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника).

До заяви додаються:

  • копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копії пред’являється оригінал);
  • оригінал або копія довідки форми № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду».

Для організації інклюзивного освітнього простору для дітей  із особливими освітніми потребами до заяви додається висновок про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини (висновок ІРЦ).

У випадку подання копій документів оригінали мають бути подані до видання наказу про зарахування тобто до 29 травня.

При поданні заяви має бути пред'явлено документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу.

Прийом документів здійснюється щоденно з 09.00 до 16.00.

Заява не прийматиметься і не реєструватиметься у разі відсутності хоча б одного з вказаних обов'язкових документів.

Звертаємо увагу, що відповідно до Закону України "Про освіту" (ст.13 ч.1) "Кожна особа має право здобувати початкову та базову середню освіту в закладі освіти (його філії), що найбільш доступний та наближений до місця проживання особи. Право особи здобувати початкову та базову середню освіту у державному або комунальному закладі освіти (його філії), за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця особа, гарантується, що не обмежує право особи обрати інший заклад освіти.".

В закладі створені всі умови для отримання повної загальної середньої освіти в новій українській школі.

Мова викладання – українська.

Іноземні мови – англійська мова з 1-го класу.

 

 

 

 

Переглядів: 197 | Додав: foshkynwk | Дата: 12.05.2021 | Коментарі (0)

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території  в нашому селі та довкіллі – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості  громадськості.
З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища школи протягом квітня місяця  стартував місячник озеленення та благоустрою території: прибрано осінній падолист, який був під снігом, впорядкування шкільного двора та прилеглої території,полагодження шкільного інвентаря. Висаджено дерева, окультурено квітники. Проведено заходи до Дня Землі та акції "Птахи прилетіли", "Збережи ліс" та "Зелений колегіум".
Заходи  благоустрою важливі не лише під час проведення подібних акцій.

Головне – дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». Для колективу  школи -це не гасло, а щоденна життєва сутність.

 

 

Переглядів: 186 | Додав: foshkynwk | Дата: 06.05.2021 | Коментарі (0)

Вітаємо наших учасників,які прийняли участь в обласному  конкурсі малюнків на тему «Цінність води», який традиційно організовує та проводить БУВР Пруту та Сірету в Чернівецькій області з нагоди відзначення Всесвітнього дня води.
 За  активну та свідому екологічну позицію щодо  бережливого ставлення до води - джерела всього живого на Землі.
Всі учасники нагороджені Подяками. 
Вітаємо!!!

Дякуємо учням та педагогам!!!

Переглядів: 178 | Додав: foshkynwk | Дата: 29.04.2021 | Коментарі (0)

У понеділок 26 квітня 2021 р у Фошківському НВК І ступеня  відбулися пам’ятні заходи до 35-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС та вшанування пам’яті людей, які загинули внаслідок неї.

Чорно́бильська катастро́фа — техногенна екологічно-гуманітарна катастрофа, спричинена двома тепловими вибухами і подальшим руйнуванням четвертого енергоблока Чорнобильської атомної електростанції, розташованої на території України (колишньої УРСР), в ніч на 26 квітня 1986 року.

Переглядів: 185 | Додав: foshkynwk | Дата: 28.04.2021 | Коментарі (0)

Духовність - це стан душі, поведінка кожного з нас у надзвичайних життєвих обставинах, це наші думки, мова, вчинки, внутрішні властивості людини. Духовність - надзвичайно багатогранний і складний феномен. За словниковим тлумаченням, духовність - це духовна, інтелектуальна природа, внутрішня моральна сутність людини. Сучасна гуманітарна наука говорить про духовність як про видову якість людини, про те, що саме духовність робить людину людиною. Духовність – це внутрішній світ людини, її зв’язок з Богом.

    З 20 по 23 квітня 2021 року в Фошківському НВК  було проведено Тиждень духовності.У рамках цього тижня було проведено ряд заходів, які дали можливість дітям духовно зрости, відкрити своє серце на зерно Божої науки, проявити добро у  власних вчинках, навчитися молитися і любити ближнього. Кожен день розпочинався спільною молитвою яку читали учні школи. Протягом тижня діти переглядали відео програми на християнську тематику, розмальовували різні розмальовки та читали твори про добро.

Учні 4 взяли участь у створенні  фото колажу на тему «Сторінками Біблії» також вивчали 10 заповідей Божих та відвідали сільську бібліотеку.

Учні 3 класу проводили  дослід: «Як можна отримати природний колір для фарбування крашанок», а також власноруч розмальовували писанки (або великодні яйця).

... Читати далі »

Переглядів: 228 | Додав: foshkynwk | Дата: 28.04.2021 | Коментарі (0)


     

Міжнародний день дитячої книги– свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку 2 квітня (починаючи з 1967 р.) у день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена (1805–1875 рр.).

    Книжка – це мудрість, знання, а також захоплюючі історії. Привчати любов до читання потрібно змалечку.

     Відповідно до річного плану роботи НВК 02.04.2021 року  було проведено в дистанційному форматі  «День книги».
     Метою проведення «Дня книги» є  поглиблення знань учнів, сприяння їх розвитку та поширення світогляду, залучення до читання книги.
В цей день було проведено загальношкільний флешмоб «Моя бібліотека вдома» в якому взяли участь всі здобувачі оосвіти. 

 Флешмоб - https://www.youtube.com/watch?v=9HC1jX4sx

 

Переглядів: 171 | Додав: foshkynwk | Дата: 21.04.2021 | Коментарі (0)

Шановні батьки!

Відповідно до Протоколу позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Путильської селищної ради  №6 від 09.04.2021 р

Освітній процес у початковій школі з 12 квітня  2021 р буде організований у очному форматі, із дотриманням всіх санітарних та протиепідемічних заходів, відповідно до підпункту 10 пункту 35 Постанови КМУ від 09.12.2020 р №1236 « Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID -19, спричиненої короно вірусної  SARS –CoV-2” із змінами, внесеними постановою КМУ від 17 лютого 2021 р№104.

 

Переглядів: 156 | Додав: foshkynwk | Дата: 12.04.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 »