Вівторок, 23.04.2024, 10:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фошківський навчально-виховний комплекс


Ми за мир
Нам потрібне мирне небо,
Синє-синє, світле-світле,
Миру нам сьогодні треба!
 


Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

З нагоди Дня миру у учнів Фошківської початкової школи день розпочався з виконання Державного Гімну України  та години спілкування «Хай буде мир у нашій рідній Україні». Під час якої учні декламували вірші про мир, розмальовували розмальовки, вирізали долоньки на яких писали побажання для України, брали участь у флешмобі та вікторині. Школярі висловлювали  побажаннями миру та злагоди, свої сподівання та мрії пов’язані з мирним майбутнім. Нехай же увесь світ почує голоси наших маленьких українців: «Хай буде мир на всій Землі!».

Переглядів: 107 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 22.09.2022 | Коментарі (0)

З 7 по 17 вересня у школі проводився «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту.
          Впродовж всього тижня учні змагалися у спритності та витривалості та отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи. В рамках Олімпійського тижня в нашій школі були проведені Олімпійські уроки на тему «Спорт в житті моєї родини». У класних колективах 1-4-их класів були проведені години спілкування: «Здоровим бути – зі спортом дружити»; «Спорт – це здоров’я»; «Історія Олімпійських ігор»; «Досягнення українських спортсменів»

          Ми вже вкотре переконалися, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

        Далі буде…

Переглядів: 92 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 17.09.2022 | Коментарі (0)

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.


З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху в Фошківській початковій школі  з 05.09-09.09 пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.


Зокрема було проведено бесіди, розроблено та розповсюджено пам’ятки буклети «Безпечна дорога до школи», ознайомлено з інформаційним стендом «Правила дорожнього руху». Також учні переглянули та обговорили з учителями презентації «Все про залізну дорогу», «Будь обережним на дорозі», мультфільм «Азбука безпеки на дорозі», відео «Права і обов’язки пішоходів». З учнями першого класу була проведена екскурсія «Правила дорожнього руху в моєму селі» і створена пам’ятка «Я велосипедист».


Всі заходи були проведені в повному обсязі, відповідно до плану, на досить високому рівні і послужили основою для подальшої мотивації школярів з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі. Різноманітність форм дозволило їм проявити свою активність і творчість. Кожна освітня діяльність містила  цікавий пізнавальний матеріал.
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 87 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 17.09.2022 | Коментарі (0)

1 вересня - День Знань. Очікуване і незвичайне, бо це свято Першого дзвоника, початок нового навчального року. На жаль, із-за повномаштабної війни проти України сьогодні більшість українських школярів знаходяться поза межами своєї рідної  школи. Для всіх українських школярів пройшов Всеукраїнський урок "Повертаюся до навчання". З привітанням виступили перша Леді України Олена Зеленська, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, зірки естради та видатні діячі України.


Перший урок «Ми українці: честь і слава незламним», «Можна все на світі вибирати, сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину» в нашому закладі цього начального року пройшов у офлайн режимі і був присвячений ще більш глибокому усвідомленню вихованцями, що ж таке Батьківщина, держава, патріотизм, якими були, є і мають стати українці, щоб ні у кого ніколи не виникало бажання нав’язувати українцям, як їм жити, з ким дружити, якою мовою говорити і куди рухатися у розвитку своєї суверенної незалежної держави. 
Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною суму і тривог, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами й пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів. Старання, терпіння, удачі!

Переглядів: 84 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 01.09.2022 | Коментарі (0)

Ось і завершується ще один навчальний рік, починається пора канікул. Для кожного з нас свято Останнього дзвоника має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.Сьогодні особливий день для наших випускників. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень. Бажаємо вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення. Вітаємо усіх із святом Останнього дзвоника. Отож, гайда на канікули, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні.

Переглядів: 91 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 26.08.2022 | Коментарі (0)

День ВИШИВАНКИ в календарі 2022 року припадає на 19 травня.
 У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. 
ВИШИВАНКА - це яскравий приклад і підтвердження цього. 
ВИШИВАНКА — це символ здоров’я та краси, щасливої ​​долі й родової пам’яті, порядності й чесності, любові та святковості; крім того, вишиванка – це ще й оберіг від усього лихого, що може статися з людським життям.
 уроки вчителів та учнів Фошківської початкової школи взяли участь у флешмобі #одягни вишиванку))

Переглядів: 127 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 24.05.2022 | Коментарі (0)


#Все_буде_УКРАЇНА
#Фошківська початкова школа

У неділю, 8 травня, в Україні відзначають День матері
День матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що❤️
Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
У цей день, ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
Зі святом! Всім миру та радісних новин❤

Переглядів: 102 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 24.05.2022 | Коментарі (0)

ДЕНЬ ЄДНАННЯ В УКРАЇНІ!


«Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, одягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світові нашу єдність», - заявив Володимир Зеленський під час свого відеозвернення до українців.


День єднання – свято в Україні, яке відзначатиметься щороку 16 лютого в день єдності українців проти нового акту агресії з боку Росії проти України.
Цей День має консолідувати українців перед лицем загрози та інформаційного тиску.
Сьогодні, 16 лютого вперше, в Фошківській початковій школі  ми святкуємо найважливіший день для нашої країни – День єдності. З єдиною Україною в серці ми всі разом назавжди будемо єдиною українською нацією. День єдності – це можливість у котре заявити на весь світ, що Українська нація – єдина, а її територія – неподільна. В нашому закладі відбувся флешмоб на підтримку Указу президента Володимира Зеленського «В ЄДНОСТІ СИЛА!»
СЛАВА НАЦІЇ! СЛАВА УКРАЇНІ!
Ми разом! Ми єдині з вірою в щасливе і мирне майбутнє нашої держави!

Переглядів: 146 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 17.02.2022 | Коментарі (0)

Індивідуальний план роботи

під час карантину: 24.01-04.01.2022

соціального педагога

Фошківської початкової школи

Маковійчук Людмили Юріївни

 

... Читати далі »
Переглядів: 131 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 03.02.2022 | Коментарі (0)

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель.
Це свято відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
   З метою поглиблення знань з історії становлення та формування української держави, формування національної свідомості учнів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України у Фошківській школі  організовано та проведено  урок державності «Моя Україна» для учнів 1 класу
 Учні  впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Переглядів: 124 | Додав: foshkynwk2 | Дата: 03.02.2022 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 20 21 »